КОЛЬРАБІ по-німецьки

Вам подобаються фаршировані овочі? Так чому ж ви ще не пробували фаршировану кольрабі по-німецьки. Капустяна ріпа відмінно підходить для фарширування, оскільки відмінно зберігає форму при термічній обробці і не втрачає свого первинного смаку. Візьміть це блюдо за основу і експериментуйте з начинкою & mdash; нехай кольрабі буде не по-німецьки, а на вашу.

кОЛЬРАБІ по-німецьки

Інгредієнти

  • 8 невеликих кочанчиков кольрабі
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 500 г свинячого фаршу
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 3 гілочки петрушки

  • 50 г вершкового масла
  • 0,5 склянки вареного довгого рису
  • 2 великих яйця
  • 2 ст. л. меленої солодкої паприки
  • 0,25 ч. л. насіння кмину
  • 1,5 ст. л. томатної пасти
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 600 мл курячого бульйону
  • 2 ст. л. борошна
  • 100-120 мл жирних вершків

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОЛЬРАБІ по-німецьки

Кольраби очистити, для стійкості зрізати з денця 0,5 см. зрізати зверху кришечку товщиною 1,5 см і видалити внутрішню частину, залишаючи з боків приблизно 0,5 см. М'якоть дуже дрібно порубати. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Крок 2

КОЛЬРАБІ по-німецьки

Розігріти в сковороді 20 г вершкового масла і обсмажити цибулю і часник, 6 хв. Перекласти у велику миску. Додати свинячий фарш, рис, подрібнену петрушку, яйця, половину склянки подрібненої кольрабі, паприку, кмин, томатну пасту. Приправити сіллю і добре перемішати. Крок 3

розкласти в кольрабі приготовлену начинку з гіркою. Крок 4

КОЛЬРАБІ по-німецьки

Приготувати заливку. Змішати гарячий курячий бульйон з залишилася подрібненої кольрабі. Крок 5

КОЛЬРАБІ по-німецьки

перелити заливку в форму для запікання, помістити в неї в один ряд кольрабі, накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 50 хв. Крок 6

КОЛЬРАБІ по-німецьки

акуратно злити в сотейник соус від запікання. Духовку вимкнути. Форму з кольрабі знову накрити фольгою і повернути в духовку.
У чистому сотейнику розтопити масло, що залишилося і обсмажити, постійно перемішуючи, борошно, 3 хв. Влити вершки, довести до кипіння. Через 1 хв. поступово вилити суміш в сотейник з соусом від запікання. Приправити сіллю і перцем і готувати на середньому вогні 5 хв. Кольрабі перекласти на блюдо і щедро полити соусом.

0/5 (0 Reviews)