Вам подобаються фаршировані овочі? Так чому ж ви ще не пробували фаршировану кольрабі по-німецьки. Капустяна ріпа відмінно підходить для фарширування, оскільки відмінно зберігає форму при термічній обробці і не втрачає свого первинного смаку. Візьміть це блюдо за основу і експериментуйте з начинкою & mdash; нехай кольрабі буде не по-німецьки, а на вашу.
Інгредієнти
- 8 невеликих кочанчиков кольрабі
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 500 г свинячого фаршу
- 50 г вершкового масла
- 0,5 склянки вареного довгого рису
- 2 великих яйця
- 2 ст. л. меленої солодкої паприки
- 0,25 ч. л. насіння кмину
- 1,5 ст. л. томатної пасти
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 3 гілочки петрушки
Для соусу:
- 600 мл курячого бульйону
- 2 ст. л. борошна
- 100-120 мл жирних вершків
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Кольраби очистити, для стійкості зрізати з денця 0,5 см. зрізати зверху кришечку товщиною 1,5 см і видалити внутрішню частину, залишаючи з боків приблизно 0,5 см. М'якоть дуже дрібно порубати. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Крок 2
Розігріти в сковороді 20 г вершкового масла і обсмажити цибулю і часник, 6 хв. Перекласти у велику миску. Додати свинячий фарш, рис, подрібнену петрушку, яйця, половину склянки подрібненої кольрабі, паприку, кмин, томатну пасту. Приправити сіллю і добре перемішати. Крок 3
розкласти в кольрабі приготовлену начинку з гіркою. Крок 4
Приготувати заливку. Змішати гарячий курячий бульйон з залишилася подрібненої кольрабі. Крок 5
перелити заливку в форму для запікання, помістити в неї в один ряд кольрабі, накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 50 хв. Крок 6
акуратно злити в сотейник соус від запікання. Духовку вимкнути. Форму з кольрабі знову накрити фольгою і повернути в духовку.
У чистому сотейнику розтопити масло, що залишилося і обсмажити, постійно перемішуючи, борошно, 3 хв. Влити вершки, довести до кипіння. Через 1 хв. поступово вилити суміш в сотейник з соусом від запікання. Приправити сіллю і перцем і готувати на середньому вогні 5 хв. Кольрабі перекласти на блюдо і щедро полити соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!