1212

Рубаною Баранов КОТЛЕТИ

Січені баранячі котлети на відміну від натуральних баранячих котлет на кісточці набагато менше залежать від якості м'яса. Навіть якщо баранина буде трохи жестковата, м'ясорубка сделет свою справу, і котлети вийдуть м'якими і ніжними.

Інгредієнти

  • зачищена м'якоть баранини з задньої ноги, з жирком – 750-800 г
  • кінза – 1 невеликий пучок
  • свіжомелених зіра – 2 ч. л.
  • хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • стручки молодого горо шка для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо нарізати довільно, провернути через м'ясорубку з крупними гратами і змішати з дрібно нарізаною кінзою і спеціями. Відбити фарш про робочу поверхню, щоб від нього перестали відлітати шматочки. Крок 2 Розділити на 4 порції, зліпити вологими руками котлети товщиною 1,5-2 см, обмазати оливковою олією, смажити на вугіллі або в духовці під сильно розігрітим грилем 10-15 хв., До бажаного ступеня готовності. Крок 3 Подавати зі стручками горошку, дуже швидко відвареними в підсоленому окропі.

0/5 (0 Reviews)