Січені баранячі котлети на відміну від натуральних баранячих котлет на кісточці набагато менше залежать від якості м'яса. Навіть якщо баранина буде трохи жестковата, м'ясорубка сделет свою справу, і котлети вийдуть м'якими і ніжними.
Інгредієнти
- зачищена м'якоть баранини з задньої ноги, з жирком – 750-800 г
- кінза – 1 невеликий пучок
- свіжомелених зіра – 2 ч. л.
- хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
- сіль
- мелений чорний перець
- оливкова олія «екстра вірджин»
- стручки молодого горо шка для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо нарізати довільно, провернути через м'ясорубку з крупними гратами і змішати з дрібно нарізаною кінзою і спеціями. Відбити фарш про робочу поверхню, щоб від нього перестали відлітати шматочки. Крок 2 Розділити на 4 порції, зліпити вологими руками котлети товщиною 1,5-2 см, обмазати оливковою олією, смажити на вугіллі або в духовці під сильно розігрітим грилем 10-15 хв., До бажаного ступеня готовності. Крок 3 Подавати зі стручками горошку, дуже швидко відвареними в підсоленому окропі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!