Корейка В імбирний ГЛАЗУРІ

Корейко В імбирний ГЛАЗУРІ

Інгредієнти

  • велика цибулина – 1 шт
  • сіль
  • свиняча корейка – 2,5 кг
  • імбир тертий – 2,5 ст. л.
  • гвоздика – 4 бутона
  • сухий чебрець – щіпка

Для глазурі:

  • корінь імбиру тертий – 3 ст . л.
  • кумквати – 10 шт
  • гвоздика – 7 бутонів
  • цукор – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Корейко В імбирний ГЛАЗУРІ

Розігріти духовку до 180 ° С. Лук очистити, нарізати тонкими кільцями і розкласти в глибокій формі для духовки. Додати імбир, чебрець, гвоздику, сіль і перець. Корейку промити, покласти на цибулю і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо на 3-4 см. Запікати в розігрітій до 180 ° С духовці, підливаючи воду, 50 хв. Потім знизити температуру до 160 ° С і готувати ще 2 ч. Вийняти і дати охолонути. Крок 2

Корейко В імбирний ГЛАЗУРІ

У цей час кумквати вимити і нарізати тонкими скибочками. Крок 3

Корейко В імбирний ГЛАЗУРІ

Гострим ножем прокреслити на корейці глибокі надрізи у вигляді сіточки. Крок 4

Корейко В імбирний ГЛАЗУРІ

Приготувати глазур. У сотейник влити 0,3 склянки води, всипати цукор і повільно нагрівати, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Додати гвоздику, імбир і готувати 3-4 хв. Крок 5

Корейко В імбирний ГЛАЗУРІ

Покласти в цукрову суміш нарізані кумквати і варити 5-7 хв., до м'якості. Зняти з вогню, перекласти в миску. Крок 6

Корейко В імбирний ГЛАЗУРІ

Розігріти духовку до 200 ° С. Помістити корейку на деко і полити глазур'ю. Рівномірно обкласти скибочками кумкватов. Запікати 20 хв., До золотистого кольору. Викласти корейку з кумквата на блюдо і полити соком, що утворився при запіканні. Можна прикрасити м'ясо сухими лавровим листям і половинками свіжих кумкватов.

0/5 (0 Reviews)