Інгредієнти
- помідори черрі жовті – 200 г
- невеликі печериці – 200 г
- сік томатний – 500 мл
- свиняча вирізка – 400 г
- перець солодкий жовтий – 1 шт
- перець солодкий помаранчевий – 1 шт
- сіль
- яловича вирізка – 400 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> желатин в гранулах – 20 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яловичу і свинячу вирізки натерти сіллю і перцем, загорнути у фольгу і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 1 год. Крок 2
Поки запікається м'ясо, підготувати овочі. Перці вимити, очистити від серцевини і нарізати брусочками. Помідори і гриби вимити і розрізати навпіл. У великій каструлі закип'ятити підсолену воду, покласти перці і бланшувати 1 хв. Шумівкою перекласти на блюдо. Крок 3
У цю ж каструлю покласти гриби, готувати 3 хв. Викласти до перцям. Опустити помідори на 10 сек. і відразу ж перекласти в миску з холодною водою, після чого обсушити. Крок 4
У невеликій кількості теплої води розвести желатин. Крок 5
М'ясо вийняти з духовки і дати постояти ще 10 хв. Потім зняти фольгу, м'ясо остудити і нарізати поперек волокон тонкими шматочками. Крок 6
Томатний сік посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати трохи цукру. Додати в томатний сік набряклий желатин. Поставити на водяну баню і нагрівати на невеликому вогні, ретельно перемішуючи, до повного розчинення. Зняти з вогню. Викласти нарізане м'ясо у велику форму, між шматочками розкласти перці, помідори і гриби. Влити сік з желатином і поставити в холодильник до повного застигання.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!