М'ЯСО з овочами У томатної заливки

М'ЯСО з овочами У томатної заливки

Інгредієнти

  • помідори черрі жовті – 200 г
  • невеликі печериці – 200 г
  • сік томатний – 500 мл
  • свиняча вирізка – 400 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> желатин в гранулах – 20 г

  • перець солодкий жовтий – 1 шт
  • перець солодкий помаранчевий – 1 шт
  • сіль
  • яловича вирізка – 400 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ЯСО з овочами У томатної заливки

Яловичу і свинячу вирізки натерти сіллю і перцем, загорнути у фольгу і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 1 год. Крок 2

 М'ЯСО з овочами У томатної заливки

Поки запікається м'ясо, підготувати овочі. Перці вимити, очистити від серцевини і нарізати брусочками. Помідори і гриби вимити і розрізати навпіл. У великій каструлі закип'ятити підсолену воду, покласти перці і бланшувати 1 хв. Шумівкою перекласти на блюдо. Крок 3

М'ЯСО з овочами У ТОМАТНОЇ заливка

У цю ж каструлю покласти гриби, готувати 3 хв. Викласти до перцям. Опустити помідори на 10 сек. і відразу ж перекласти в миску з холодною водою, після чого обсушити. Крок 4

М'ЯСО з овочами У томатної заливки

У невеликій кількості теплої води розвести желатин. Крок 5

М'ЯСО з овочами У ТОМАТНОЇ заливка

М'ясо вийняти з духовки і дати постояти ще 10 хв. Потім зняти фольгу, м'ясо остудити і нарізати поперек волокон тонкими шматочками. Крок 6

М'ЯСО з овочами У ТОМАТНОЇ заливка

Томатний сік посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати трохи цукру. Додати в томатний сік набряклий желатин. Поставити на водяну баню і нагрівати на невеликому вогні, ретельно перемішуючи, до повного розчинення. Зняти з вогню. Викласти нарізане м'ясо у велику форму, між шматочками розкласти перці, помідори і гриби. Влити сік з желатином і поставити в холодильник до повного застигання.

0/5 (0 Reviews)