Свиняча вирізка з сиром

Інгредієнти

  • свиняча вирізка – 900 г
  • сіль – за смаком
  • цибулина – 1 шт
  • сир з блакитною пліснявою – 100 г
  • масло вершкове – 50 г
  • бекон – 6 смужок
  • петрушка нарізана – 2 ст. л.
  • цедра і сік лимона
  • яйце – 1 шт
  • яблуко – 3 шт
  • білі хлібні крихти – 180 г

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

свинячої вирізки З сиром

Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в половині розігрітого вершкового масла, 5 хв. Сир розкришити, змішати з цибулею, цедрою і соком лимона, петрушкою, хлібними крихтами і яйцем. На вирізці зробити глибокий поздовжній розріз. Посолити, поперчити за смаком. Крок 2

свинячої вирізки з сиром

Вкласти в розріз начинку. Обернути м'ясо скибочками бекону, обв'язати мотузкою і помістити в форму, змащену маслом. Запікати в розігрітій до 180 ° С духовці 1 ч. Крок 3

свинячої вирізки з сиром

Яблука вимити, розрізати кожне на 8 частин, видалити серцевину. Обсмажити скибочки в вершковому маслі, 5-6 хв. Подати до свинини.

0/5 (0 Reviews)