коржі

З начинкою коржів можна експериментувати нескінченно, додаючи інгредієнти на свій смак. Тісто виходить м'яким і смачно навіть саме по собі.

коржі

Конкурс рецептів Оливкова олія x Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • борошно – 800 – 1000 г
  • дріжджі сухі – 2,5 – 3 пачки
  • картопля – 1-2 шт.
  • сир моцарелла (можна додати також інший сир) – 400 г
  • маслини – 1 банка
  • цукор – 2 ст. л.
  • томати у власному соку – 800 г
  • олія оливкова Extra Virgin – кілька столових ложок
  • вода – 500 мл
  • сіль – 1 ст. л.
  • фарш – 200 г
  • перець – за смаком
  • сіль – за смаком
  • базлік

Покроковий рецепт приготування

Для приготування начинки цибулю нарізати досить дрібно. На розігріту сковороду налити оливкову олію, насипати цибуля і пасерувати на середньому вогні до золотистого кольору – близько 5 хвилин. Додати фарш, обсмажити його, розбиваючи великі грудки, близько 5 хвилин. Покласти томати, натертий на крупній тертці картопля. Все перемішати, довести до кипіння, додати базилік, сіль, перець, зменшити вогонь і готувати соус до загусання, близько 20 хвилин. Для приготування Тетс на стіл висипати гіркою борошно, в центрі зробити “колодязь”, куди насипати сіль, цукор, дріжджі і влити воду. Енергійно виделкою перемішати воду з борошном по колу, починаючи з внутрішньої частини “колодязя”, не даючи воді витекти. Має вийти досить круте тісто. Добре вимісити його, в кінці додати пару ложок оливкової олії, накрити і залишити підходити 20-30 хвилин. Підійшло тісто розділити на 14 частин, кожну з яких розкачати в круглий коржик. Викласти начинку, зверху покласти сир і маслини. Скласти корж навпіл, защипуючи краю і покласти на деко, застелене пергаментом. Готові коржі випікати при 180 & deg; C до золотистого кольору (близько 15-20 хвилин.)

0/5 (0 Reviews)