З начинкою коржів можна експериментувати нескінченно, додаючи інгредієнти на свій смак. Тісто виходить м'яким і смачно навіть саме по собі.
Конкурс рецептів Оливкова олія x Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- борошно – 800 – 1000 г
- дріжджі сухі – 2,5 – 3 пачки
- картопля – 1-2 шт.
- сир моцарелла (можна додати також інший сир) – 400 г
- маслини – 1 банка
- цукор – 2 ст. л.
- томати у власному соку – 800 г
- олія оливкова Extra Virgin – кілька столових ложок
- вода – 500 мл
- сіль – 1 ст. л.
- фарш – 200 г
- перець – за смаком
- сіль – за смаком
- базлік
Покроковий рецепт приготування
Для приготування начинки цибулю нарізати досить дрібно. На розігріту сковороду налити оливкову олію, насипати цибуля і пасерувати на середньому вогні до золотистого кольору – близько 5 хвилин. Додати фарш, обсмажити його, розбиваючи великі грудки, близько 5 хвилин. Покласти томати, натертий на крупній тертці картопля. Все перемішати, довести до кипіння, додати базилік, сіль, перець, зменшити вогонь і готувати соус до загусання, близько 20 хвилин. Для приготування Тетс на стіл висипати гіркою борошно, в центрі зробити “колодязь”, куди насипати сіль, цукор, дріжджі і влити воду. Енергійно виделкою перемішати воду з борошном по колу, починаючи з внутрішньої частини “колодязя”, не даючи воді витекти. Має вийти досить круте тісто. Добре вимісити його, в кінці додати пару ложок оливкової олії, накрити і залишити підходити 20-30 хвилин. Підійшло тісто розділити на 14 частин, кожну з яких розкачати в круглий коржик. Викласти начинку, зверху покласти сир і маслини. Скласти корж навпіл, защипуючи краю і покласти на деко, застелене пергаментом. Готові коржі випікати при 180 & deg; C до золотистого кольору (близько 15-20 хвилин.)
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!