Інгредієнти
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
- суміш з яловичого і свинячого фаршу – 100 г
- яблука – 6 шт.
- листочки шавлія – 4 шт.
- цибуля – 1 шт.
- в'ялені помідори в олії – 1 ст. л.
- вино біле сухе – 200 мл
- масло вершкове – 1 ст. л.
- яловича печінка – 100 г
- часник – 2 зубчики
- сік лимонний – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яблука вимити, зрізати верхівки і відкласти. Вийняти з яблук серцевину, залишивши стінки завтовшки близько 1 см. М'якоть нарізати невеликими шматочками, полити лимонним соком. Крок 2
Сушені помідори обсушити на серветці і разом з листочками шавлії дрібно нарізати. Крок 3
Печінку промити і подрібнити, видаливши верхню плівку і жовчні протоки. Перемішати з фаршем, приправити за смаком сіллю і перцем. Крок 4
Лук і часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Додати фарш і готувати, помішуючи і розминаючи грудки, 10 хв. Крок 5
Зняти з вогню і з'єднати з яблуками, помідорами і шавлією. Крок 6
Розігріти духовку до 200 ° С. Наповнити яблука вийшла начинкою, поставити в змащену маслом форму. Вершкове масло нарізати маленькими кубиками і покласти на яблука. Накрити їх зрізаними верхівками, скропити білим вином і запікати близько 25 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!