ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ М'ясний СУМІШІ

ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ М'ясний СУМІШІ

Інгредієнти

  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • суміш з яловичого і свинячого фаршу – 100 г
  • яблука – 6 шт.
  • листочки шавлія – ​​4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • в'ялені помідори в олії – 1 ст. л.
  • вино біле сухе – 200 мл
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • яловича печінка – 100 г
  • часник – 2 зубчики
  • сік лимонний – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Яблука вимити, зрізати верхівки і відкласти. Вийняти з яблук серцевину, залишивши стінки завтовшки близько 1 см. М'якоть нарізати невеликими шматочками, полити лимонним соком. Крок 2

ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ М'ясний СУМІШІ

Сушені помідори обсушити на серветці і разом з листочками шавлії дрібно нарізати. Крок 3

ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ М'ясний СУМІШІ

Печінку промити і подрібнити, видаливши верхню плівку і жовчні протоки. Перемішати з фаршем, приправити за смаком сіллю і перцем. Крок 4

ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ М'ясний СУМІШІ

Лук і часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Додати фарш і готувати, помішуючи і розминаючи грудки, 10 хв. Крок 5

ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ М'ясний СУМІШІ

Зняти з вогню і з'єднати з яблуками, помідорами і шавлією. Крок 6

ЯБЛУКА, ФАРШИРОВАНІ М'ясний СУМІШІ

Розігріти духовку до 200 ° С. Наповнити яблука вийшла начинкою, поставити в змащену маслом форму. Вершкове масло нарізати маленькими кубиками і покласти на яблука. Накрити їх зрізаними верхівками, скропити білим вином і запікати близько 25 хв.

0/5 (0 Reviews)