КОТЛЕТКИ ПІД шубки

КОТЛЕТКИ ПІД шубка

Зимова їжа x Інгредієнти

  • 600 г фаршу на Ваш смак (у мене яловичина + свинина)
  • 2 яйця
  • 1 велика цибулина
  • відварну картоплю – 5 шт.
  • пучок кропу
  • майонез
  • 200 г сиру моцарелла
  • сіль, спеції за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У фарш (я завжди фарш роблю сама) додаємо 2 яйця, сіль і спеції за смаком. Добре вимішуємо і трохи відбиваємо. Робимо з фаршу коржики (нетовсті, я роблю прямо на руці) і обсмажуємо до рум'яної скоринки на сковороді. Крок 2 Окремо обсмажуємо головку цибулі, порізану півкільцями. Крок 3 Викладаємо м'ясні коржики в форму, в якій вони будуть пекти в духовці, зверху на кожну викладаємо обсмажену цибулю (трохи), потім відварну картоплю (тонко порізаний і перемішаний з кропом). Надаємо форму гірки, злегка змащуємо майонезом і щедро посипаємо тертим сиром. Крок 4 Запікаємо при 200 градусах до рум'яної скоринки. Подаємо із зеленню і свіжими овочами. Смачного!!

0/5 (0 Reviews)