Свинячі антрекот В МАРИНАДІ З ароматних трав

Свинячі антрекот В МАРИНАДІ ІЗ ароматні трави

Зимова їжа x Інгредієнти

  • 1 кг антрекотів
  • 20 г петрушки (листя і стебла)
  • 10 г шавлії (листя і стебла)
  • 30 г кропу (листя і стебла)
  • 4 зубчики часнику
  • 15 г свіжого імбиру (пластинками )
  • 3 перчика чилі (насіння видалити)
  • 1 ч. л. солі
  • 50 мл лимонного соку
  • 60 мл соєвого соусу
  • 120 мл оливкової олії
  • 3 ст. л. меду
  • 2 ст. л. винного оцту (у мене малиновий)
  • 4 ст. л. води

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 С м'яса зрізати жир, залишивши тільки тонкий по краях. Гострим ножем розрізати м'ясо на порції по 1 кісточці. Скласти в скляну і емальований посуд (металева не підійде). Крок 2 В комбайні з'єднати всі інгредієнти для маринаду і залити м'ясо так, щоб воно було повністю покрито маринадом. Залишити на ніч в холодильнику маринуватися. Крок 3 Розігріти духовку до 200 ° С. М'ясо вийняти, струснувши надлишки маринаду. Розігріти важку сковороду і обсмажити антрекоти рівномірно з усіх боків (5 хвилин). Перекласти в лоток і запекти в попередньо розігрітій духовці хвилин 15-20. Час залежить від розмірів порцій і потрібного ступеня прожарювання. Поки м'ясо запікається, з маринаду за бажанням можна зробити соус: перелити маринад в невелику каструльку і проварити на невеликому вогні протягом 5 хвилин. Чи не кип'ятити! Крок 4 Соус вилити в соусник і подавати до м'яса. Я маринад вилила, подавала азіатський сливовий соус.

0/5 (0 Reviews)