Ця страва смачно як в гарячому вигляді, так і в холодному!
Зимова їжа x Інгредієнти
- 1 кг свинячої лопатки
- 3-4 зубчики часнику
- суха гірчиця, сіль, мелений духмяний перець, сушена петрушка, м'ята для маринаду
- 2-3 ст. л. оливкового масла
- 100 г майонезу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинячу лопатку перед запіканням маринуємо в спеціях з майонезом і оливковою олією, рясно змащуємо шматок лопатки маринадом. Часник нарізати тонкими пластинками. Крок 2 Витримати м'ясо в маринаді протягом 3 годин, потім м'ясо перекладаємо в рукав для запікання і ставимо в духовку на 1,5-2 години (температура запікання м'яса 160-180 ° С). Готове м'ясо нарізати тонкими скибочками і облити бульйоном, який утворився в процесі гасіння. Приємного вам апетиту! Господині на замітку
Для більш яскравого & quot; соковитого & quot; аромату можна додати гілочку розмарину (але це виключно за смаковими пристрастями, так як смак розмарину не всім подобається).
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!