М'ЯСО, запечене з ароматними травами і часником

Ця страва смачно як в гарячому вигляді, так і в холодному!

 М'ЯСО, запечене з ароматними травами і часником

Зимова їжа x Інгредієнти

  • 1 кг свинячої лопатки
  • 3-4 зубчики часнику
  • суха гірчиця, сіль, мелений духмяний перець, сушена петрушка, м'ята для маринаду
  • 2-3 ст. л. оливкового масла
  • 100 г майонезу

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинячу лопатку перед запіканням маринуємо в спеціях з майонезом і оливковою олією, рясно змащуємо шматок лопатки маринадом. Часник нарізати тонкими пластинками. Крок 2 Витримати м'ясо в маринаді протягом 3 годин, потім м'ясо перекладаємо в рукав для запікання і ставимо в духовку на 1,5-2 години (температура запікання м'яса 160-180 ° С). Готове м'ясо нарізати тонкими скибочками і облити бульйоном, який утворився в процесі гасіння. Приємного вам апетиту! Господині на замітку

Для більш яскравого & quot; соковитого & quot; аромату можна додати гілочку розмарину (але це виключно за смаковими пристрастями, так як смак розмарину не всім подобається).

0/5 (0 Reviews)