Інгредієнти
- 1,5 кг квашеної кислої капусти
- 1,2 кг свинячої лопатки з жирком
- 3 середні цибулини
- 5-6 зубчиків часнику
- 300 г краківської ковбаси
- вершкове масло для обсмажування
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Ретельно промийте холодною водою в друшляку квашену капусти, половину покладіть у велику глибоку форму для запікання . Крок 2 Наріжте пластами товщиною 2 см свинину. Потім наріжте шматками 3х3 см і дуже швидко обсмажте з двох сторін на антипригарной сковороді без масла. Крок 3 Посоліть м'ясо і поперчіть, викладіть на капусту, покрийте залишилася капустою. Закрийте кришкою, запікайте в розігрітій до 140 ° С духовці 2 ч. Крок 4 Очистіть і наріжте півкільцями цибулини, подрібніть часник. Наріжте кубиками зі стороною 2 см ковбасу. Крок 5 Обсмажте ковбасу з цибулею і часником в вершковому маслі, 5 хв. Додайте до капусти, перемішайте, запікайте ще 20-30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!