Свинячої лопатки, запечена ПОВНІСТЮ

свинячої лопатки, запечена ПОВНІСТЮ

Інгредієнти

  • 2,5-4 кг свинячої лопатки на кістки зі шкірою
  • 100 мл соєвого соусу
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. солі
  • 1 ч. л. паприки
  • 1 ч. л. кориці

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Надріжте шкіру на свинячий лопатки хрест-навхрест, не прорізаючи м'ясо. Крок 2 Прогрейте соєвий соус з цукром, сіллю, паприкою і корицею, щоб цукор і сіль розчинилися. Крок 3 Натріть цією сумішшю шкіру, а потім і м'ясо з усіх боків. Розігрійте духовку до 230 ° С. Покладіть м'ясо на решітку, встановлену в деко. Запікайте 20 хв. Зменшіть температуру духовки до 160 ° С і запікайте мінімум 4 ч, можна 6 ч. М'ясо повинно стати таким м'яким, що його можна буде їсти ложкою. Подавайте його з рисом, локшиною або в сендвічах.

0/5 (0 Reviews)