КОТЛЕТИ «ЧЕРЕПАШКИ»

КОТЛЕТИ & laquo; ЧЕРЕПАШКИ & raquo;

КОТЛЕТИ & laquo; ЧЕРЕПАШКИ & raquo;

Рецепти здорових, корисних страв x Інгредієнти

  • м'ясний фарш 0,4 кг
  • сосиски дитячі 5 шт.
  • сир бутербродний 0,2 кг
  • барбарис 10 шт.
  • зелень 0,1 кг

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОТЛЕТИ & laquo; ЧЕРЕПАШКИ & raquo;

Сосиску розрізаємо вздовж на дві половинки, потім поперек. З одного боку робимо ножем два надрізи. Виходить чотири «лапки». Те ж робимо ще з двома сосисками. Решта сосиски розрізаємо на три частини: кінці сосисок – це «головки» двох черепашок, а середина – «хвостики». На кожній «голівці» робимо горизонтальний надріз – це майбутній «ротик». Крок 2

КОТЛЕТИ & laquo; ЧЕРЕПАШКИ & raquo;

Фарш солимо і перчимо, формуємо котлети. Встромляємо в них «лапки», «хвостик», «головку», з гвоздики, горошин перцю або барбарису робимо очі. Крок 3

КОТЛЕТИ & laquo; ЧЕРЕПАШКИ & raquo;

Пластинки сиру нарізаємо смужками і у вигляді сіточки викладаємо на котлету – «спинку» черепашок. Крок 4

КОТЛЕТИ & laquo; ЧЕРЕПАШКИ & raquo;

Ставимо наші котлети в духовку при 180 ° С на 30-35 хв. Як тільки сир почне пекти, накриваємо котлети фольгою. Хвилин за 5 до кінця запікання фольгу знімаємо, щоб дати сиру підрум'янитися. Крок 5

КОТЛЕТИ & laquo; ЧЕРЕПАШКИ & raquo;

Гарячі котлетки викладаємо на зелень і відразу подаємо до столу. Господині на замітку

Фарш – тільки домашнього приготування. Ніяких покупних компромісів, нехай навіть вони будуть тисячу разів перевіреного якості.

0/5 (0 Reviews)