Інгредієнти
- 500 г м'яса фазана без шкіри
- 100 г хліба без скоринки
- 200 мл молока
- 5 г солі
- 2 г перцю
- 100 г айви
- 10 г цукру
- 2 пелюстки шафрану
- 15 мл лимонного соку
- 100 г картоплі
- 2 гілки розмарину
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 50 г вершкового масла
Для соусу:
- 50 мл білого вина
- 100 мл вершків жирністю 33%
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу вино потрібно випарувати і додати вершки. Потім ще випаровувати, повільно перемішуючи, поки об'єм не зменшиться на 1/3. Крок 2 Хліб замочіть в молоці, відіжміть і додайте до м'яса. Додайте вершкове масло і пропустіть через м'ясорубку. Далі, якщо фарш вийшов дуже густим можна додати трохи молока. Крок 3 Айву очистіть від шкіри і нутрощів, поріжте на часточки. Покладіть айву в вакуумний пакет, додайте туди цукор, лимонний сік, шафран, закрийте пакет. Опустіть пакет в воду на 30 хвилин при 90-95 ° С. Крок 4 Міні-картопля розріжте навпіл, посоліть, додайте 2 гілки розмарину, вершкове масло і запечіть до рум'яної скоринки. Крок 5 З фаршу сформуйте котлети, викложіте в форму (бажано керамічну), додайте туди томління айву, печена картопля, вершковий соус і брусницю. У ресторані «Чесна кухня» таке блюдо готують в дров'яної печі. Крок 6 У домашніх умовах котлети обсмажте на сковороді до готовності, додайте айву і картопля, накрийте кришкою і млоїте, додаючи соус і брусницю. При подачі можна прикрасити гілочкою чебрецю. До речі
Рецепт надано шеф-кухарем ресторану & nbsp; & quot; Чесна кухня & quot; Сергієм Єрошенко
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!