Інгредієнти
- 500 г пісної свинини (окіст)
- 2 стебла зеленої цибулі
- 2 см кореня імбиру
- 1 ст. л. кунжуту
- 1 ст. л. кунжутного масла
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1/4 ч. л. пластівців чилі
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 зубчик часнику
Для соусу:
- 1 маленький зубчик часнику
- 1 стебло зеленої цибулі
- 4 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. рисового оцту
- 1 ст. л. кунжутного масла
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. кунжуту
- 1/4 ч. л. пластівців чилі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Обсмажте кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору. Крок 2
Наріжте зелену цибулю. Очистіть і дрібно порубати часник і корінь імбиру. Крок 3
Наріжте свинину невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку. Крок 4
До фаршу додайте зелена цибуля, часник, імбир, кунжут, кунжутне масло, соєвий соус, чорний перець і пластівці чилі, посоліть. Добре перемішайте. Крок 5
Мокрими руками сформуйте невеликі котлети. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте котлети до золотистого кольору з обох сторін, до готовності. Крок 6
Для соусу очистіть і дрібно порубати часник. Тонко наріжте зелену цибулю. У маленькій мисочці змішайте часник, зелена цибуля, соєвий соус, оцет, кунжутне масло, цукор, кунжутне насіння і чилі. Господині на замітку Ідеальним гарніром до котлет будуть паровий рис і салат з огірків з рисовим оцтом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!