КОТЛЕТИ в азіатському стилі

КОТЛЕТИ в азіатському стилі

Інгредієнти

  • 500 г пісної свинини (окіст)
  • 2 стебла зеленої цибулі
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 зубчик часнику

  • 2 см кореня імбиру
  • 1 ст. л. кунжуту
  • 1 ст. л. кунжутного масла
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1/4 ч. л. пластівців чилі
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 1 маленький зубчик часнику
  • 1 стебло зеленої цибулі
  • 4 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. рисового оцту
  • 1 ст. л. кунжутного масла
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. кунжуту
  • 1/4 ч. л. пластівців чилі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Обсмажте кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору. Крок 2

КОТЛЕТИ в азіатському стилі

Наріжте зелену цибулю. Очистіть і дрібно порубати часник і корінь імбиру. Крок 3

КОТЛЕТИ в азіатському стилі

Наріжте свинину невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку. Крок 4

До фаршу додайте зелена цибуля, часник, імбир, кунжут, кунжутне масло, соєвий соус, чорний перець і пластівці чилі, посоліть. Добре перемішайте. Крок 5

КОТЛЕТИ в азіатському стилі

Мокрими руками сформуйте невеликі котлети. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте котлети до золотистого кольору з обох сторін, до готовності. Крок 6

Для соусу очистіть і дрібно порубати часник. Тонко наріжте зелену цибулю. У маленькій мисочці змішайте часник, зелена цибуля, соєвий соус, оцет, кунжутне масло, цукор, кунжутне насіння і чилі. Господині на замітку Ідеальним гарніром до котлет будуть паровий рис і салат з огірків з рисовим оцтом.

0/5 (0 Reviews)