Інгредієнти 800 г свинини
1 цибулина
2 морквини
6 картоплин
1 зубчик часнику
3-4 пера зеленої цибулі
1 пучок кропу
200 г сметани
3 ст. л. рослинного масла
сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Свинину вимити, обсушити паперовими серветками і нарізати шматочками по 2,5-3 см. Цибулю, моркву і картоплю очистити і нарізати великими кубиками. Крок 3
Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити свинину, 5 хв. Додати нарізані цибулю, моркву і картоплю, перемішати і готувати 10 хв. Крок 4
Приготувати сметанним заправку. Часник очистити і подрібнити. Зелену цибулю і кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати. Додати сметану, перемішати, посолити, поперчити за смаком. Крок 5
Додати заправку до м'яса з овочами, готувати 40 хв. при температурі 140 ° С. Крок 6
Свинина, тушкована з овочами готова. Зелень подати при подачі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!