Інгредієнти
-
- часник – 2 зубчики
- масло рослинне – 2 ст. л.
- яловичий фарш – 800 г
- яйце – 1 шт
- велика цибулина – 1 шт
- петрушка – 1 пучок
Для соусу:
- гірчиця – 3 ст. л.
- сіль
- вершки жирністю 22% – 300 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник очистити, подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати в мисці фарш, цибулю, часник, петрушку і яйце. Посолити, поперчити за смаком. Поставити фарш в холодильник на 30 хв.
Крок 2
Сформувати з фаршу невеликі круглі котлетки. Обсмажити їх на сковороді з розігрітим маслом, час від часу перевертаючи, 6 хв. Вершки збити з гірчицею і влити в сковороду з котлетами. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!