Котлети в гірчичним соусом

Інгредієнти

    • часник – 2 зубчики
    • масло рослинне – 2 ст. л.
    • яловичий фарш – 800 г
    • яйце – 1 шт
    • велика цибулина – 1 шт
    • петрушка – 1 пучок

Для соусу:

  • гірчиця – 3 ст. л.
  • сіль
  • вершки жирністю 22% – 300 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 КОТЛЕТИ В гірчичним соусом

Лук і часник очистити, подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати в мисці фарш, цибулю, часник, петрушку і яйце. Посолити, поперчити за смаком. Поставити фарш в холодильник на 30 хв.

Крок 2

КОТЛЕТИ В гірчичним соусом

Сформувати з фаршу невеликі круглі котлетки. Обсмажити їх на сковороді з розігрітим маслом, час від часу перевертаючи, 6 хв. Вершки збити з гірчицею і влити в сковороду з котлетами. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 10 хв.

0/5 (0 Reviews)