До таких котлеток не потрібен складний гарнір. Подавайте їх з зеленим са & shy; латом.
Інгредієнти
- 160 г гречки ядриця
- 600 г м'якоті баранини
- 150 г курдючного баранячого жиру
- 2 великі цибулини
- 2 зубчики часнику
- сіль, мелений чорний перець
- мелений гострий червоний перець
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
залийте 0,5 склянки гречки 1 л теплої води. Залиште на 12 год. За цей час гречка стане м'якою. Якщо у вас немає на це часу, можна залити окропом і залишити в термосі на 1 год (але не варити!). Відкиньте гречку на сито. Крок 2
Наріжте баранину і 100 г курдючного жиру невеликими шматками. Проверните баранину і жир через м'ясорубку. Змішайте з гречкою і ще раз проверніть. Крок 3
Що залишився баранячий жир наріжте кубиками по 1 см. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Покладіть баранячий жир на сковороду і витопити на середньому вогні до шкварок. Вийміть шкварки шумівкою (їх можна з'їсти з чорним хлібом). Крок 4
В розтоплений жир покладіть цибулю і обсмажте до м'якості. Додайте у фарш разом з сирим часником, посоліть і поперчіть, приправте гострим перцем. Влийте кілька ложок води і вимісити фарш, 5-7 хв. Крок 5
Сміливі в кавомолці 3 ст. л. гречки в пудру. Мокрими руками, змочуючи їх в гарячій воді, зліпите невеликі круглі котлетки і злегка приплющив їх. Крок 6
Обваляйте котлетки в гречаної пудрі. Розігрійте рослинне масло в сковороді, обсмажте котлети до рум'яної скоринки на сильному вогні. Перекладіть у форму і доведіть до готовності в духовці при 160 ° С, 10-15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!