ПЕЛЬМЕНИ З трубач від Гиви ХАТІСОВА

Пельмені з шпинатового тесту з трубачем і морським гребінцем не можна віднести до розряду звичайних страв. Такі пельмені з трубачем цілком підійдуть для святкового столу.

 ПЕЛЬМЕНИ з трубач від Гиви ХАТІСОВА

Інгредієнти

  • пельменное тісто з додаванням яйця і шпинату – 100 г

Для фаршу:

  • трубач відвареної – 200 г
  • сирої гребінець – 200 г
  • цибуля, обсмажений на вершковому маслі – 199 г
  • вершки 33% – 50 г
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Шпинат розморозити, перетерти, віджати сік через марлю і додати в тісто. Крок 2 Всі інгредієнти для фаршу прокрутити через дрібну м'ясорубку. Крок 3 Пельмені ліпити традиційним способом і відварити в киплячій воді 3 хвилини (1 хв після спливання). До речі

Рецепт надано Гіві Хатісовим, шеф-кухарем ресторану ВЛАДИВОСТОК 3000.

0/5 (0 Reviews)