Інгредієнти
- яйце – 1 шт.
- хлібні крихти для панірування – 70-100 г
- паприка (солодка) – 1 ч. л.
- фарш м'ясний змішаний – 800 г
- перець мелений – за смаком
- петрушка (листя) – 1 жменя
- масло рослинне – 1 ст. л.
- бекон (скибочки) – 200 г
- сир Моцарелла – 150 г
- сіль – за смаком
- молоко – 100 мл
- перець болгарський запечений – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
У маленьку миску насипати хлібні крихти і залити молоком. Дати постояти кілька хвилин, добре віджати, змішати з м'ясним фаршем. Додати до суміші фаршу і крихт яйце, солодку паприку, нарізану петрушку. Добре перемішати, посолити і поперчити за смаком. Влити олію і ще раз добре перемішати. Сформувати з фаршу 8 кульок. Запечена перець нарізати на 8 смужок, сир нарізати на 8 тонких скибочок. Кожен кульку фаршу розділити навпіл і кожну половину розім'яти в коржик. На одну корж укласти скибочка перцю, на перець покласти шматочок сиру і накрити другою половинкою фаршу. Добре заліпити краї, змочувати руки водою, щоб надійно запечатати начинку в фарш без розривів. Повинна вийти котлета (биток). Загорнути кожну котлету в 2-3 скибочки бекону, щоб вся котлета була покрита беконом. Деко вистелити папером для випічки і розкласти котлети на деку. Запікати котлети 25-30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 & deg; C. В кінці запікання можна поставити під гриль на 5 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!