ТАКОС з пряними яловичини

Головна страва стрітфуда в Мексиці – тако – кукурудзяні коржі, в які загортають м'ясо, птицю, рибу з овочами і різними соусами. Їх готують всюди: & nbsp; і на вуличних розкладках, і в скромних забігайлівках, і в крутих ресторанах. & Nbsp; Готується блюдо нескладно, варіацій начинок – тисяці, є блюдо зручно і на фуршеті, і на вулиці, і на дружній вечірці. Будинки для & nbsp; прискорення приготування страви використання попередніх тортильи.

ТАКОС з пряними яловичини

Інгредієнти

  • цибулина – 1 шт.
  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • яловичий фарш – 150 г
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • мелений коріандр – 0,5 ч. Л.
  • консервована червона квасоля – 200 г
  • морква – 1 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • салат-латук – чверть великого качана
  • тертий сир чеддер – 30 г
  • сіль

Для пшеничних коржів:

  • борошно – 1 склянка
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • топлений свинячий жир – 1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТАКОС з пряними яловичини

Приготувати коржики. Борошно просіяти з сіллю, додати свинячий жир і розтерти його з борошном. Потроху влити 50 мл теплої води і замісити м'яке однорідне тісто. Крок 2

ТАКОС з пряними яловичини

Скачати тісто в кулю, накрити його вологою гарячої серветкою і залишити на 10 хв. Розділити тісто на 6 шматків і розкачати кожен в круглу тонкий корж. Крок 3

ТАКОС з пряними яловичини

Смажити коржі на сильно розігрітій сухій сковороді, по 30 сек. з кожного боку. Скласти одна на іншу, загорнути у фольгу і відкласти. Крок 4

ТАКОС з пряними яловичини

Лук очистити, дрібно нарізати. Рослинна олія розігріти в сотейнику. Обсмажити в ньому цибулю, 3 хв., Потім викласти фарш. Розминаючи грудки лопаткою, готувати до тих пір, поки не випарується вся рідина. Додати томатну пасту, коріандр, сіль і консервовану квасолю. Гасити, помішуючи, 3-4 хв. Крок 5

ТАКОС з пряними яловичини

Морква очистити, натерти на дрібній тертці. Помідор і салатні листя вимити. Помідор нарізати тонкими скибочками, листя салату дрібно нашаткувати. Крок 6

ТАКОС з пряними яловичини

На деко викласти коржі, злегка скласти їх навпіл. Поставити деко в розігріту до 180 ° С духовку на 5 хв. Розкласти в коржі квасоля з м'ясним фаршем, посипати тертим сиром, потім морквою. Зверху помістити скибочки помідора і подрібнені салатні листя. Подавати такос гарячими.

0/5 (0 Reviews)