ТЕЛЯТИНА ПО-ельзаські

ТЕЛЯТИНА ПО-Ельзас

Інгредієнти < ul>

  • світле пиво – 1 склянка
  • сушений чебрець – 1 ч. л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> телячий фарш – 500 г

  • мелена солодка паприка – 1 ч. л.
  • сіль
  • цибулини – 2 шт.
  • невеликий качан червонокачанної капусти – 1 шт.
  • щіпка гострого червоного перцю
  • покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

    Крок 1

     ТЕЛЯТИНА ПО-Ельзас

    Капусту розібрати на листя. У великій каструлі закип'ятити підсолену воду, покласти капустяне листя і варити 6 хв. Відкинути на друшляк, дати охолонути, потім нарізати невеликими квадратами. Крок 2

    ТЕЛЯТИНА ПО-Ельзас

    лук очистити і подрібнити. Перемішати фарш з цибулею, чебрецем, паприкою, гострим перцем, додати сіль за смаком. Крок 3

    ТЕЛЯТИНА ПО-Ельзас

    У форму для запікання покласти капусту і фарш. Перемішати. Влити пиво. Накрити листом пергаменту і готувати в розігрітій до 200 ° С духовці 35 хв.

    0/5 (0 Reviews)