Інгредієнти < ul>
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> телячий фарш – 500 г
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Крок 1
Капусту розібрати на листя. У великій каструлі закип'ятити підсолену воду, покласти капустяне листя і варити 6 хв. Відкинути на друшляк, дати охолонути, потім нарізати невеликими квадратами. Крок 2
лук очистити і подрібнити. Перемішати фарш з цибулею, чебрецем, паприкою, гострим перцем, додати сіль за смаком. Крок 3
У форму для запікання покласти капусту і фарш. Перемішати. Влити пиво. Накрити листом пергаменту і готувати в розігрітій до 200 ° С духовці 35 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!