Інгредієнти
- яловичина – 400 г
- тертий сир пармезан – 2 ст. л.
- оливкова олія – 6 ст. л.
- свинячий жир – 2 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- яйця – 2 шт.
- цибулина – 1 шт.
- помідори – 6 шт.
- смажений мигдаль – 50 г
- свинячий жир для змащування форми – 1 ч. л.
- жменю листя базиліка
- борошно – 2,5 склянки
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Замісити тісто з борошна, свинячого жиру, яєць, 0,5 ч. л. солі і 125 мл теплої води. Скачати його в кулю, накрити змащеній олією плівкою і залишити на 30 хв. Крок 2
М'ясо промити. Лук очистити. Всі нарізати великими шматками. Крок 3
М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку. Базилік промити. Часник очистити. На помідорах зробити зверху хрестоподібний надріз, опустити їх на 30 сек. в киплячу воду. Потім облити холодною водою і зняти шкірку. М'якоть дрібно нарізати. Крок 4
Подрібнити в блендері базилік з часником і дрібкою солі до утворення однорідної маси, перекласти в миску. Покласти в блендер мигдаль і трохи солі, перемолоти до консистенції рисового зерна. Змішати в мисці м'якоть помідорів, мигдаль, базилік, часник, пармезан і масло. Додати фарш і перемішати. Посолити і поперчити за смаком. Крок 5
тісто розкачати в прямокутний пласт товщиною не більше 0,5 см. Викласти на тісто начинку, розрівняти поверхню. Скачати в рулет. Крок 6
Розігріти духовку до 200 ° С. Нарізати рулет на 12 скибочок. Змастити форму для запікання жиром, укласти скибочки. Влити підсолену воду до половини висоти рулетів, накрити фольгою. Готувати в духовці 40 хв. Потім зняти фольгу і запікати ще 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!