КОТЛЕТИ З вівсяних пластівців і соусом ЧИЛИ

КОТЛЕТИ З вівсяних пластівців і соусом ЧИЛИ

Інгредієнти

  • яловичина – 200 г
  • перець – по смаку
  • сухий чебрець – 0,5 ч. л.
  • вівсяні пластівці (краще швидкого приготування) – 3 ст. л.
  • картопля – 1 бульбу
  • борошно – 3 ст. л.
  • молоко – 1 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • сіль – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">свинина нежирна – 200 г

Для соусу чілі

  • орегано сухий – 0,5 ч. л.
  • помідори – 300 г
  • мед рідкий – 2,5 ст. л.
  • перець червоний гострий – 3 стручки
  • гірчиця зерниста – 0,5 ч. л.
  • вино червоне сухе – 100 мл
  • чорний перець мелений – за смаком
  • часник – 3 зубчики
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОТЛЕТИ З вівсяних пластівців і соусом ЧИЛИ

Приготувати соус. Помідори розрізати навпіл і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 10 хв. Гострий перець очистити від насіння і дрібно нашаткувати. Часник очистити. Помідори подрібнити в блендері разом з гострим перцем і часником. Продовжуючи збивати, додати червоне вино, мед, гірчицю, орегано, перець і сіль. Крок 2

КОТЛЕТИ З вівсяних пластівців і соусом ЧИЛИ

Перелити суміш у каструлю. Довести до кипіння, готувати на невеликому вогні 10 хв., Помішуючи, поки соус не загусне. Крок 3

КОТЛЕТИ З вівсяної пластівців і соусом ЧИЛИ

Приготувати фарш. Картоплю і цибулю очистити, розрізати на 4 частини. М'ясо вимити, обсушити, нарізати шматочками і пропустити через м'ясорубку разом з картоплею і цибулею. Крок 4

КОТЛЕТИ З вівсяної пластівців і соусом ЧИЛИ

Додати в фарш вівсяні пластівці, яйце і молоко. Приправити чебрецем, сіллю і перцем. Перемішати і відбивати фарш об стіл протягом 5-6 хв. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 ч. Крок 5

 кОТЛЕТИ з вівсяних пластівців і соусом ЧИЛИ

Зліпити з фаршу круглі котлети. Крок 6

КОТЛЕТИ З вівсяної пластівців і соусом ЧИЛИ

Розігріти в сковороді олію і обсмажити котлети на сильному вогні, по 3 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 15 хв. Подавати з соусом чилі.

0/5 (0 Reviews)