Рисова РОЛИ з креветками І СВИНИНОЮ

рисовий РОЛИ з креветками І СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • свинячий фарш – 100 г
  • рибний соус – 2 ст . л.
  • чорний перець – п смаку
  • креветки великі сирі без голови – 300 г
  • корінь галангала (калгану) або імбиру – 3 см
  • рисова вермішель – 20 г
  • кінза – 3-4 стебла
  • тайський перець чилі – 1 шт.
  • крохмаль кукурудзяний – 1 ч. Л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> зелена цибуля – 3-4 стебла
  • масло рослинне для фритюру – 1 л
  • часник – 2 зубчики
  • рисові млинці для ролів – 1 упаковка
  • сіль – за смаком

Для соусу

  • рибний соус нам пла – 4 ст. л.
  • сік лайма. – 0,5 плода
  • коричневий цукор Демерара – 1 ст. л.
  • бутильована вода – 1 ст. л.
  • часник – 3 зубчики
  • пластівці чилі – 0,5-1 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Спочатку приготувати соус: подрібнити часник, змішати його з іншими інгредієнтами соусу, відставити. Крок 2 Креветки очистити від панцира, видалити кишкову вену, м'якоть дрібно порубати. Крок 3 Вермішель залити окропом, залишити до тих пір, поки вона не стане м'якою, відкинути на друшляк, обсушити і нарізати ножицями на невеликі шматочки. Подрібнити часник, галангал (або імбир), чилі, зелена цибуля і кинзу. Крок 4 В сковороді або воке на сильному вогні розігріти 2 ст. л. масла, покласти овочі і зелень. Обсмажити, непріривно помішуючи, 30 сек. Додати фарш і смажити, розбиваючи грудки, 5 хв. Покласти креветки, перемішати, зняти з вогню. Додати вермішель, приправити рибним соусом, а також сіллю і перцем за смаком. Крок 5 Наповнити велику миску гарячої води, поруч постелити рушник. У невеликій мисці перемішати крохмаль з 1 ч. Л. води. Рисові млинці по одному занурювати в воду до розм'якшення, потім викладати на рушник, краї змастити крохмальної сумішшю. У центр млинця помістити трохи фаршу, згорнути в трубочку, підвернувши вільні кінці. Крок 6 Коли все роли будуть готові, розігріти в воке масло для фритюру. Обсмажити роли, перевертаючи, у фритюрі до золотистої скоринки, викласти на паперові рушники. Подавати гарячими, з соусом.

0/5 (0 Reviews)