Інгредієнти
- качиний фарш – 200 г
- консервована м'якоть томатів – 400 г
- паста томатна – 2 ст. л.
- цибулина – 1 шт
- крохмаль – 1 ст. л.
- стебловий селера – 2 шт
- сухий розмарин – 1 ч. Л.
- яловичий фарш – 200 г
- пармезан – 100 г
- вино біле сухе – 150 мл
- листи тесту для лазаньї – 8 шт
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сіль
Для соусу:
- гаряче молоко – 500 мл
- масло вершкове – 50 г
- борошно – 50 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">горіх мускатний – щіпка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і подрібнити. Селера вимити і дрібно нарізати. Змішати яловичий і качиний фарш і обсмажити його в розігрітій олії, розминаючи грудки, 8 хв. Додати цибулю, селеру, сухий розмарин і вино, довести до кипіння. Накрити і тушкувати на повільному вогні 10 хв. Крок 2
Влити в сотейник з фаршем 400 мл води, покласти томатну пасту, консервовані томати, сіль і перець. Гасити без кришки на середньому вогні 30 хв. Розвести крохмаль в малій кількості води, додати до фаршу, готувати 1 хв., Поки маса не загусне. Зняти з вогню. Крок 3
приготувати соус бешамель. Розтопити в каструлі вершкове масло, всипати борошно і готувати, помішуючи, 1 хв. Влити молоко. Помішуючи, довести до кипіння. Додати мускатний горіх, сіль і перець. Перемішати, зняти з вогню. Крок 4
Змастити маслом жароміцних форму. Застелити 2 шарами листів тесту для лазаньї. Покласти кілька ложок фаршу, змастити білим соусом. Посипати невеликою кількістю тертого пармезану. Продовжувати викладати шари з здвоєних листів тесту для лазаньї, фаршу, соусу і пармезану, поки не закінчаться інгредієнти. Крок 5
Посипати лазанью залишилися пармезаном. Запікати 30 хв. при 180 ° С, до золотистої скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!