ЛАЗАНЬЯ З КАЧКОЮ і розмарину

ЛАЗАНЬЯ З КАЧКОЮ і розмарин

Інгредієнти

  • качиний фарш – 200 г
  • консервована м'якоть томатів – 400 г
  • паста томатна – 2 ст. л.
  • цибулина – 1 шт
  • крохмаль – 1 ст. л.
  • стебловий селера – 2 шт
  • сухий розмарин – 1 ч. Л.
  • яловичий фарш – 200 г
  • пармезан – 100 г
  • вино біле сухе – 150 мл
  • листи тесту для лазаньї – 8 шт
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • сіль

Для соусу:

  • гаряче молоко – 500 мл
  • масло вершкове – 50 г
  • борошно – 50 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">горіх мускатний – щіпка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЛАЗАНЬЯ З КАЧКОЮ і розмарин

Лук очистити і подрібнити. Селера вимити і дрібно нарізати. Змішати яловичий і качиний фарш і обсмажити його в розігрітій олії, розминаючи грудки, 8 хв. Додати цибулю, селеру, сухий розмарин і вино, довести до кипіння. Накрити і тушкувати на повільному вогні 10 хв. Крок 2

ЛАЗАНЬЯ З КАЧКОЮ і розмарин

Влити в сотейник з фаршем 400 мл води, покласти томатну пасту, консервовані томати, сіль і перець. Гасити без кришки на середньому вогні 30 хв. Розвести крохмаль в малій кількості води, додати до фаршу, готувати 1 хв., Поки маса не загусне. Зняти з вогню. Крок 3

ЛАЗАНЬЯ З КАЧКОЮ і розмарин

приготувати соус бешамель. Розтопити в каструлі вершкове масло, всипати борошно і готувати, помішуючи, 1 хв. Влити молоко. Помішуючи, довести до кипіння. Додати мускатний горіх, сіль і перець. Перемішати, зняти з вогню. Крок 4

ЛАЗАНЬЯ З КАЧКОЮ і розмарин

Змастити маслом жароміцних форму. Застелити 2 шарами листів тесту для лазаньї. Покласти кілька ложок фаршу, змастити білим соусом. Посипати невеликою кількістю тертого пармезану. Продовжувати викладати шари з здвоєних листів тесту для лазаньї, фаршу, соусу і пармезану, поки не закінчаться інгредієнти. Крок 5

ЛАЗАНЬЯ З КАЧКОЮ і розмарин

Посипати лазанью залишилися пармезаном. Запікати 30 хв. при 180 ° С, до золотистої скоринки.

0/5 (0 Reviews)