ковбасні СУП

ковбасні СУП

Інгредієнти

  • консервована червона квасоля – 250 г
  • черешки селери – 3 шт.
  • сосиски і шинка ковбаса – по 150 г
  • яловичий бульйон – 1 л
  • помідори, консервовані у власному соку – 450 г
  • картопля – 2 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • сіль, перець
  • мелений тмин – 0,5 ч. л.
  • білокачанна капуста – 150 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Картоплю і цибулю очистити, селеру промити. Нарізати овочі дрібними кубиками. Капусту нашаткувати. Консервовані помідори розчавити. Крок 2

ковбасні СУП

Покласти овочі і кмин в розігрітий бульйон. Довести до кипіння і варити під кришкою 20 хв. Додати квасолю і капусту, варити на повільному вогні ще 15 хв. Крок 3

ковбасні СУП

Сосиски і ковбасу нарізати невеликими шматочками, додати в суп. Приправити сіллю і перцем, варити 4-5 хв. Розлити по тарілках і подати до столу.

0/5 (0 Reviews)