Інгредієнти
- консервована червона квасоля – 250 г
- черешки селери – 3 шт.
- сосиски і шинка ковбаса – по 150 г
- яловичий бульйон – 1 л
- помідори, консервовані у власному соку – 450 г
- картопля – 2 шт.
- цибулина – 1 шт.
- сіль, перець
- мелений тмин – 0,5 ч. л.
- білокачанна капуста – 150 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картоплю і цибулю очистити, селеру промити. Нарізати овочі дрібними кубиками. Капусту нашаткувати. Консервовані помідори розчавити. Крок 2
Покласти овочі і кмин в розігрітий бульйон. Довести до кипіння і варити під кришкою 20 хв. Додати квасолю і капусту, варити на повільному вогні ще 15 хв. Крок 3
Сосиски і ковбасу нарізати невеликими шматочками, додати в суп. Приправити сіллю і перцем, варити 4-5 хв. Розлити по тарілках і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!