Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- грудка індички – 400 г
- гарбуз – 400 г
- соєвий соус – 1 ст. л.
- цукор тростинний – 1 ст. л.
- рослинне масло – 1 ст. л.
- листя окупаційних лайма – 7 шт.
- цибуля ріпчаста середнього Рамер – 2 шт .
- свіжий імбир – 1 ст. л.
- свіжий чилі – 0,5 ч. л.
- часник – 3 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Зробити фарш з індички і 1 цибулини, додати дрібно порубані імбир, часник і чилі, посолити за смаком. Сформувати з фаршу крокети, покласти в холодильник на 30 хвилин.
Дрібно нарізану другу цибулину обсмажити в олії до прозорості, зменшити вогонь до мінімуму. Додати цукор і соєвий соус, розмішати. Викласти в форму для запікання. Туди ж викласти крокети і шматочки гарбуза.
Як форма можна використовувати, наприклад, чавунну сковороду.
Запікати 15 хвилин у духовці при температурі 200 & deg; C. Вимкнути духовку, вийняти форму з готовими крокетами і прикрасити листям окупаційних лайма (можна замінити цедрою лимона). Повернути форму в духовку ще на 5 хвилин, щоб аромат лайма розкрився.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!