Крокети з ІНДИКИ З імбир і чілі

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • грудка індички – 400 г
  • гарбуз – 400 г
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • цукор тростинний – 1 ст. л.
  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • листя окупаційних лайма – 7 шт.
  • цибуля ріпчаста середнього Рамер – 2 шт .
  • свіжий імбир – 1 ст. л.
  • свіжий чилі – 0,5 ч. л.
  • часник – 3 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Зробити фарш з індички і 1 цибулини, додати дрібно порубані імбир, часник і чилі, посолити за смаком. Сформувати з фаршу крокети, покласти в холодильник на 30 хвилин.

Дрібно нарізану другу цибулину обсмажити в олії до прозорості, зменшити вогонь до мінімуму. Додати цукор і соєвий соус, розмішати. Викласти в форму для запікання. Туди ж викласти крокети і шматочки гарбуза.
Як форма можна використовувати, наприклад, чавунну сковороду.

Запікати 15 хвилин у духовці при температурі 200 & deg; C. Вимкнути духовку, вийняти форму з готовими крокетами і прикрасити листям окупаційних лайма (можна замінити цедрою лимона). Повернути форму в духовку ще на 5 хвилин, щоб аромат лайма розкрився.

0/5 (0 Reviews)