кулеб'яки

кулеб'як

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

Для начинки:

  • 4 млинця
  • 300 г обсмаженого фаршу
  • 5 яєць, зварених круто
  • 200 г відвареного рису
  • пучок цибулі
  • сіль, перець

Для тіста:

  • 600 г борошна
  • 200 г вершкового масла кімнатної температури
  • 3 жовтки
  • 250 мл молока
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 25 г свіжих дріжджів

  • 1 ч. Л. солі
  • 1 яйце для змащування

Покроковий рецепт приготування

Приготувати тісто: половину борошна залити теплим молоком з розведеними в ньому дріжджами, замісити тісто. Накрити миску з тістом рушником і дати постояти в теплі 1 годину.

Коли тісто підніметься, додати борошно, що залишилося, масло, жовтки і сіль. Замісити однорідне тісто і дати йому підійти в теплі ще годину. Обсяг тесту збільшиться приблизно в два рази. Залишити трохи тісто для прикраси, а решту розділити на 2 частини.

Розкачати першу частину тесту тонким шаром в 3 мм, викласти в форму. Зверху викласти кілька шарів начинки, прослаівая її млинцями.

Розкачати другу частину тіста, накрити пиріг, защипнути краю. Прикрасити залишилися тестом і змастити поверхню збитим яйцем. Відправити в розігріту до 200 & deg; C духовку до готовності, приблизно на 30 хвилин.
Приємного апетиту!

0/5 (0 Reviews)