Курячі КОТЛЕТИ З брускетту

Автор Gatronom.ru Анна Деліаніді повністю довіряє своєму смаку. Курячі котлетки з Брускети & mdash; як раз такий випадок: тут все приготовлено в авторській манері.

Інгредієнти

Для брускетту:

  • мелений чорний перець
  • листя петрушки або 2-3 гілочки кропу
  • Чіабата або білий хліб – 6 шматочків
  • сир фета – 4-6 ст.л.
  • помідори середнього розміру – 4-5 шт
  • сіль

Для курячих котлет:

  • мелений чорний перець
  • свіжа петрушка
  • панірувальні сухарі – 2 ст.л.
  • яйця – 2 шт
  • куряче філе – 400 г
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Куряче філе порізати ножем або в блендері якомога дрібніше. Порубане м'ясо скласти в глибоку миску, додати яйця, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Спробувати, якщо необхідно, посолити і перемішати ще раз. Всипати дрібно порубані листя петрушки, панірувальні сухарі і знову вимісити фарш. Крок 2 Сформувати невеликі котлетки з допомогою столової ложки. Сковороду з рослинним маслом поставити на середній вогонь, прогріти. Викласти котлетки і обсмажити їх спочатку з одного боку – 2 хвилини на сильному вогні, потім зменшити вогонь і смажити котлети ще 2-3 хвилини. Перевернути і також обсмажити з іншого боку. Крок 3 Поки смажаться котлети, приготувати брускетти. Шматочки хліба підсушити під грилем в духовці або в тостері з двох сторін. Поки хліб теплий, змастити його оливковою олією. Помідори порізати невеликими кубиками, посолити, поперчити. Змішати з порізаною зеленню на ваш вибір. Хліб змастити сиром фета, зверху викласти помідори. Крок 4 На тарілку викласти обсмажені котлети, а поруч брускетти. У такому вигляді подати страву до столу.

0/5 (0 Reviews)