Автор Gatronom.ru Анна Деліаніді повністю довіряє своєму смаку. Курячі котлетки з Брускети & mdash; як раз такий випадок: тут все приготовлено в авторській манері.
Інгредієнти
Для брускетту:
- мелений чорний перець
- листя петрушки або 2-3 гілочки кропу
- Чіабата або білий хліб – 6 шматочків
- сир фета – 4-6 ст.л.
- помідори середнього розміру – 4-5 шт
- сіль
Для курячих котлет:
- мелений чорний перець
- свіжа петрушка
- панірувальні сухарі – 2 ст.л.
- яйця – 2 шт
- куряче філе – 400 г
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Куряче філе порізати ножем або в блендері якомога дрібніше. Порубане м'ясо скласти в глибоку миску, додати яйця, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Спробувати, якщо необхідно, посолити і перемішати ще раз. Всипати дрібно порубані листя петрушки, панірувальні сухарі і знову вимісити фарш. Крок 2 Сформувати невеликі котлетки з допомогою столової ложки. Сковороду з рослинним маслом поставити на середній вогонь, прогріти. Викласти котлетки і обсмажити їх спочатку з одного боку – 2 хвилини на сильному вогні, потім зменшити вогонь і смажити котлети ще 2-3 хвилини. Перевернути і також обсмажити з іншого боку. Крок 3 Поки смажаться котлети, приготувати брускетти. Шматочки хліба підсушити під грилем в духовці або в тостері з двох сторін. Поки хліб теплий, змастити його оливковою олією. Помідори порізати невеликими кубиками, посолити, поперчити. Змішати з порізаною зеленню на ваш вибір. Хліб змастити сиром фета, зверху викласти помідори. Крок 4 На тарілку викласти обсмажені котлети, а поруч брускетти. У такому вигляді подати страву до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!