Інгредієнти
- рослинне масло – 80 мл
- невелика цибулина – 1 шт.
- часник – 3 зубчики
- коріандр – 1 ч. л. насіння
- фенхель – 1 ч. л. насіння
- невеликий гострий перчик – 1 шт.
- курячий фарш- 500 г
- свіжі білі хлібні крихти – 0,5 склянки
- бекон – 75 г
- кріп – 1 пучок
- лавровий лист – 1 шт.
- помідори черрі – 400 г
- бульйон курячий – 250 мл
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю і часник очистити і подрібнити. Гострий перчик вимити, розрізати навпіл і видалити насіння. М'якоть дуже дрібно нарізати. Розігріти в сковороді 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити, помішуючи, цибулю і часник, 5 хв. Додати коріандр, фенхель і перець. Готувати 2 хв., Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2
Бекон нарізати невеликими кубиками. Кріп вимити, обсушити й подрібнити. У мисці змішати курячий фарш з хлібними крихтами, беконом і кропом. Розкришити в фарш лавровий лист. Додати суміш цибулі, посолити за смаком. Ретельно вимісити. Крок 3
Вологими руками скачати з фаршу невеликі кульки. Викласти їх на піднос і поставити в холодильник на 30 хв. Крок 4
Розігріти духовку до 180 ° С. Помідори вимити, розкласти на деку, скропити 1 ст. л. масла, присипати сіллю і запікати 8 хв. Крок 5
У сковороді розігріти масло. Обсмажити тефтелі з усіх боків, 7 хв. Крок 6
Акуратно злити масло, додати до тефтелі помідори і курячий бульйон. Готувати на середньому вогні 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!