Курячі ТЕФТЕЛІ

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ

Інгредієнти

  • рослинне масло – 80 мл
  • невелика цибулина – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • коріандр – 1 ч. л. насіння
  • фенхель – 1 ч. л. насіння
  • невеликий гострий перчик – 1 шт.
  • курячий фарш- 500 г
  • свіжі білі хлібні крихти – 0,5 склянки
  • бекон – 75 г
  • кріп – 1 пучок
  • лавровий лист – 1 шт.
  • помідори черрі – 400 г
  • бульйон курячий – 250 мл
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ

Цибулю і часник очистити і подрібнити. Гострий перчик вимити, розрізати навпіл і видалити насіння. М'якоть дуже дрібно нарізати. Розігріти в сковороді 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити, помішуючи, цибулю і часник, 5 хв. Додати коріандр, фенхель і перець. Готувати 2 хв., Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ

Бекон нарізати невеликими кубиками. Кріп вимити, обсушити й подрібнити. У мисці змішати курячий фарш з хлібними крихтами, беконом і кропом. Розкришити в фарш лавровий лист. Додати суміш цибулі, посолити за смаком. Ретельно вимісити. Крок 3

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ

Вологими руками скачати з фаршу невеликі кульки. Викласти їх на піднос і поставити в холодильник на 30 хв. Крок 4

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ

Розігріти духовку до 180 ° С. Помідори вимити, розкласти на деку, скропити 1 ст. л. масла, присипати сіллю і запікати 8 хв. Крок 5

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ

У сковороді розігріти масло. Обсмажити тефтелі з усіх боків, 7 хв. Крок 6

КУРЯЧІ ТЕФТЕЛІ

Акуратно злити масло, додати до тефтелі помідори і курячий бульйон. Готувати на середньому вогні 10 хв.

0/5 (0 Reviews)