СПРІНГ-РОЛИ

СПРІНГ-РОЛИ

Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 упаковка рисових млинців (134 г)
  • 150 г свинячого фаршу
  • 100 г крабового м'яса
  • 1 морквина
  • 25 г рисової локшини
  • 2 ст. л. кукурудзяної муки
  • 2 ст. л. кисло-солодкого Стир-Фрай соусу
  • 1 ч. Л. рибного соусу
  • сіль, перець
  • 2 ст. л. рослинного масла + для фритюру

Для подачі:

  • 200 г соусу спринг-рол
  • 200 г сливового соусу
  • 300 г соусу-діпа Солодкий чилі

Для солодкої начинки:

  • 3 середніх банана
  • 0,25 склянки подрібнених волоських горіхів
  • 0,25 склянки цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/spring-rolly-eb7f4a4.jpg" alt = "СПРІНГ-РОЛИ" />

Покласти рисову локшину в киплячу воду, варити 8 хв. Воду злити, локшину нарізати на шматочки довжиною з палець. Крок 2

СПРІНГ-РОЛИ

Морква очистити, натерти на терці. Національний оператор мобільного нарізати шматочками. Розігріти в воке 2 ст. л. рослинного масла, покласти моркву і фарш, смажити, розминаючи виделкою грудки, 8-10 хв. Крок 3

СПРІНГ-РОЛИ

Зняти з вогню, змішати з локшиною, крабовим м'ясом, рибним і кіслосладкім соусом, сіллю і перцем. В кукурудзяну муку влити трохи окропу, перемішати, щоб вийшла клейка суміш. Додати в начинку і перемішати. Крок 4

СПРІНГ-РОЛИ

Млинці попередньо опустити на кілька хвилин в теплу воду. Викласти на рисовий млинчик 1 ст. л. начінкі.Свернуть тугим конвертиком. Так само приготувати інші млинці. Крок 5

Приготувати солодку начинку . Банани нарізати кружальцями. Цукор розвести в 0,5 склянки води, довести до кипіння і варити 4 хв. Додати банани і горіхи, варити ще 6 хв. Крок 6

Дати начинці охолонути , потім розкласти по млинців і загорнути. Подавати холодними.

0/5 (0 Reviews)