Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 упаковка рисових млинців (134 г)
- 150 г свинячого фаршу
- 100 г крабового м'яса
- 1 морквина
- 25 г рисової локшини
- 2 ст. л. кукурудзяної муки
- 2 ст. л. кисло-солодкого Стир-Фрай соусу
- 1 ч. Л. рибного соусу
- сіль, перець
- 2 ст. л. рослинного масла + для фритюру
Для подачі:
- 200 г соусу спринг-рол
- 200 г сливового соусу
- 300 г соусу-діпа Солодкий чилі
Для солодкої начинки:
- 3 середніх банана
- 0,25 склянки подрібнених волоських горіхів
- 0,25 склянки цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/spring-rolly-eb7f4a4.jpg" alt = "СПРІНГ-РОЛИ" />
Покласти рисову локшину в киплячу воду, варити 8 хв. Воду злити, локшину нарізати на шматочки довжиною з палець. Крок 2
Морква очистити, натерти на терці. Національний оператор мобільного нарізати шматочками. Розігріти в воке 2 ст. л. рослинного масла, покласти моркву і фарш, смажити, розминаючи виделкою грудки, 8-10 хв. Крок 3
Зняти з вогню, змішати з локшиною, крабовим м'ясом, рибним і кіслосладкім соусом, сіллю і перцем. В кукурудзяну муку влити трохи окропу, перемішати, щоб вийшла клейка суміш. Додати в начинку і перемішати. Крок 4
Млинці попередньо опустити на кілька хвилин в теплу воду. Викласти на рисовий млинчик 1 ст. л. начінкі.Свернуть тугим конвертиком. Так само приготувати інші млинці. Крок 5
Приготувати солодку начинку . Банани нарізати кружальцями. Цукор розвести в 0,5 склянки води, довести до кипіння і варити 4 хв. Додати банани і горіхи, варити ще 6 хв. Крок 6
Дати начинці охолонути , потім розкласти по млинців і загорнути. Подавати холодними.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!