ПИРОЖКИ ПО-малайзійських

ПИРОЖКИ ПО-малайзійських

Інгредієнти < ul>

  • 500 г борошна
  • 125 мл оливкової олії
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. коричневого цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
  • Для начинки:

    • 200 г свинячого фаршу
    • 200 г курячого фаршу
    • 1 цибулина
    • 2 зубчики часнику
    • 1 гострий зелений перчик
    • 50 г паростків квасолі
    • 2 варені яйця
    • 2 ст. л. солоного арахісу
    • 2 ст. л. свинячого сала
    • 2 ст. л. томатної пасти
    • 1 білок
    • рослинне масло для фритюру

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Просіяти в миску борошно, цукор і сіль. Додати яйця і оливкове масло, влити 300 мл води. Замісити однорідне тісто, накрити і залишити на 30 хв. Крок 2

    ПИРОЖКИ ПО-малайзійських

    Тісто накрити харчовою плівкою і тонко розкачати в пласт. Видалити плівку, змастити пласт розтопленим вершковим маслом, скрутити в рулет і прибрати в холодильник на 15 хв. Крок 3

    ПИРОЖКИ ПО-малайзійських

    приготувати начинку. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. З перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Паростки квасолі промити і нарізати невеликими шматочками. Крок 4

    ПИРОЖКИ ПО-малайзійських

    Розігріти в сотейнику свиняче сало , обсмажити свинячий і курячий фарш, помішуючи і розминаючи грудки, 10 хв. Додати овочі і готувати ще 5 хв. Дрібно нарізати яйця, додати до фаршу разом з томатною пастою, прогріти 1 хв. і зняти з вогню. Арахіс розмолоти і з'єднати з начинкою. Посолити за смаком. Крок 5

    ПИРОЖКИ ПО-малайзійських

    розрізати тісто на скибочки товщиною 2-3 см. Розкачати кожну скибочку в тонкий кружок діаметром близько 12 см. Крок 6

    У середину кожного кружка покласти по 1 ст. л. начинки. Краї тесту змастити білком і защипнути. У високій каструлі розігріти олію і порціями обсмажити пиріжки до золотистого кольору.

    0/5 (0 Reviews)