Інгредієнти < ul>
Для начинки:
- 200 г свинячого фаршу
- 200 г курячого фаршу
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 гострий зелений перчик
- 50 г паростків квасолі
- 2 варені яйця
- 2 ст. л. солоного арахісу
- 2 ст. л. свинячого сала
- 2 ст. л. томатної пасти
- 1 білок
- рослинне масло для фритюру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Просіяти в миску борошно, цукор і сіль. Додати яйця і оливкове масло, влити 300 мл води. Замісити однорідне тісто, накрити і залишити на 30 хв. Крок 2
Тісто накрити харчовою плівкою і тонко розкачати в пласт. Видалити плівку, змастити пласт розтопленим вершковим маслом, скрутити в рулет і прибрати в холодильник на 15 хв. Крок 3
приготувати начинку. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. З перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Паростки квасолі промити і нарізати невеликими шматочками. Крок 4
Розігріти в сотейнику свиняче сало , обсмажити свинячий і курячий фарш, помішуючи і розминаючи грудки, 10 хв. Додати овочі і готувати ще 5 хв. Дрібно нарізати яйця, додати до фаршу разом з томатною пастою, прогріти 1 хв. і зняти з вогню. Арахіс розмолоти і з'єднати з начинкою. Посолити за смаком. Крок 5
розрізати тісто на скибочки товщиною 2-3 см. Розкачати кожну скибочку в тонкий кружок діаметром близько 12 см. Крок 6
У середину кожного кружка покласти по 1 ст. л. начинки. Краї тесту змастити білком і защипнути. У високій каструлі розігріти олію і порціями обсмажити пиріжки до золотистого кольору.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!