Інгредієнти
- 400 г консервованих томатів у власному соку
- 0,5 склянки довгого рису
- 450 г яловичого фаршу
- 3 великі цибулини
- 1 солодкий зелений перець
- 1 ч. л. порошку чилі
- 3 ст. л. рослинного масла
- 100 г сиру типу чеддер
- пучок зеленої цибулі
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рис промити і відкинути на друшляк. Відставити. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в розігрітій олії, 8 хв. Додати фарш і готувати, розминаючи грудки, поки м'ясо не змінить колір. Крок 2
Перець вимити і нарізати невеликими кубиками, видаливши серцевину. Додати до фаршу перець, томати і рис. Приправити сіллю і порошком чилі, ретельно перемішати. Крок 3
Перекласти суміш в злегка змащену маслом форму для запікання, накрити листом фольги і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 45 хв. Зняти фольгу і продовжувати готувати ще 15 хв. Зелену цибулю вимити і нарізати тонкими кільцями, сир натерти на тертці. Викласти хеш на блюдо, посипати цибулею і сиром і одразу ж подати до столу. Господині на замітку
Не треба плутати це блюдо з Хашем & ndash; кавказьким супом з яловичої тельбуха і ніжок. В англомовних країнах так називають страви з подрібненого м'яса і овочів. Власне англійське дієслово hash і перекладається як & laquo; рубати & raquo;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!