ТЕХАСЬКИЙ хеш

ТЕХАСЬКИЙ хеш

Інгредієнти

  • 400 г консервованих томатів у власному соку
  • 0,5 склянки довгого рису
  • 450 г яловичого фаршу
  • 3 великі цибулини
  • 1 солодкий зелений перець
  • 1 ч. л. порошку чилі
  • 3 ст. л. рослинного масла
  • 100 г сиру типу чеддер
  • пучок зеленої цибулі
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТЕХАСЬКИЙ хеш

Рис промити і відкинути на друшляк. Відставити. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в розігрітій олії, 8 хв. Додати фарш і готувати, розминаючи грудки, поки м'ясо не змінить колір. Крок 2

ТЕХАСЬКИЙ хеш

Перець вимити і нарізати невеликими кубиками, видаливши серцевину. Додати до фаршу перець, томати і рис. Приправити сіллю і порошком чилі, ретельно перемішати. Крок 3

ТЕХАСЬКИЙ хеш

Перекласти суміш в злегка змащену маслом форму для запікання, накрити листом фольги і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 45 хв. Зняти фольгу і продовжувати готувати ще 15 хв. Зелену цибулю вимити і нарізати тонкими кільцями, сир натерти на тертці. Викласти хеш на блюдо, посипати цибулею і сиром і одразу ж подати до столу. Господині на замітку

Не треба плутати це блюдо з Хашем & ndash; кавказьким супом з яловичої тельбуха і ніжок. В англомовних країнах так називають страви з подрібненого м'яса і овочів. Власне англійське дієслово hash і перекладається як & laquo; рубати & raquo;.

0/5 (0 Reviews)