СОЛОДКИЙ ЛУК, ФАРШИРОВАНИЙ баранини

СОЛОДКИЙ ЛУК, ФАРШИРОВАНИЙ баранини

Інгредієнти

  • 12 великих червоних цибулин
  • 600 г нежирного фаршу з баранини
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 солодкий червоний перець

  • середній пучок кінзи
  • 50 г курдючного жиру, за бажанням
  • рослинне масло
  • 1 ст. л. суміші спецій для плову (коріандр, зіра, гострий перець)
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СОЛОДКИЙ ЛУК, ФАРШИРОВАНИЙ баранини

Цибулини очистити і розрізати впоперек навпіл. Допомагаючи собі зубочисткою, вийняти серцевину так, щоб залишилися цибульні «чашечки» зі стінками товщиною 1 см. Крок 2

Вийняту лушпиння серцевину дрібно нарізати і обсмажити в сковороді або на дрібно нарізаному і витопленому курдючному жирі, або на рослинній олії до м'якості, 5 хв. Крок 3

СОЛОДКИЙ ЛУК, ФАРШИРОВАНИЙ баранини

Солодкий перець очистити, нарізати дуже дрібними кубиками, покласти в сковороду до цибулі, присипати спеціями для плову і обсмажити до м'якості, приблизно 5 хв. Зняти з вогню і остудити. Крок 4

СОЛОДКИЙ ЛУК, ФАРШИРОВАНИЙ баранини

Дрібно посікти кінзу. З'єднати баранячий фарш з кінзою, цибулею, солодким перцем. Приправити сіллю і 4-5 ст. л. холодної води, ретельно перемішати. Крок 5

СОЛОДКИЙ ЛУК, ФАРШИРОВАНИЙ баранини

Нафаршировать кожну половинку цибулини вийшов фаршем – краще трохи з гіркою. Змастити з усіх боків рослинним маслом. Крок 6

СОЛОДКИЙ ЛУК, ФАРШИРОВАНИЙ баранини

Обернути кожну цибулину фольгою. Якщо цибуля буде смажитися на відкритій решітці мангала, то завертати повністю; якщо на барбекю з кришкою – то залишити верх відкритим. Запікати на добре прогоріли вугіллі до м'якості цибулі і готовності м'яса, приблизно 25 хв.

0/5 (0 Reviews)