Інгредієнти
- свинина безкісткова – 300 г
- свинина (фарш) – 500 г
- яловичина (фарш) – 500 г
- фісташки очищені – 100 г
- курага – 10 шт.
- часник – 2 зубчики
- чебрець – 2 гілочки
- коньяк – 2 ст. л.
- бекон (смужки) – 250 г
- петрушка – 4 гілочки
- цибуля зелена – 2 стебла
- сіль
- перець
Для змазування:
- масло рослинне
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Напередодні свинину вимити і нарізати шматочками величиною з лісовий горіх. Часник очистити і роздавити. Покласти в миску свинину, часник і чебрець, влити коньяк. Перемішати, накрити і поставити в холодильник на ніч. Крок 2
На наступний день курагу нарізати невеликими шматочками, фісташки крупно порубати ножем. Петрушку і цибулю вимити, обсушити й подрібнити. Додати в миску до свинини обидва види фаршу, курагу, фісташки і зелень. Приправити сіллю і перцем і добре перемішати. Крок 3
Подовжену прямокутну форму злегка змастити маслом і викласти смужками бекону, як показано на фото. Кінці смужок повинні звисати. Крок 4
Викласти на бекон підготовлену начинку, притиснути руками, щоб фарш ліг щільніше. Накрити вільними кінцями. Закрити форму фольгою і поставити на деко, наполовину наповнений водою. Готувати в розігрітій до 180 ° С духовці 1 год 20 хв. Дати охолонути до кімнатної температури, потім переставити в холодильник під гніт на 6-8 ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!