Курячі відбивні

Курячі відбивні

Інгредієнти

  • 500-600 г курячого філе
  • 3 шт курячих яєць
  • 4 ст.л борошна
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • сіль – за смаком
  • Олія соняшникова – для смаження

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для приготування смачного м'ясного блюда у вигляді курячих відбивних вам знадобляться дві курячі грудки. Моєму їх, розрізаємо грудки поздовжньо на дві однакові частини. Прибираємо прожилки і жир. Додаємо за смаком сіль, чорний мелений перець і інші спеції, які ви використовуєте для м'ясних страв. Крок 2 Відбиваємо кожен шматочок спеціальним молотком. Ще раз можна додати трохи спецій. Крок 3 Для клярі нам знадобиться борошно і курячі яйця. Перед смаженням кожен шматочок обваляти в мисочці з борошном. Крок 4 Потім поміщаємо шматочки в миску з яйцями. Вони повинні бути злегка збитими. Можна в яєчну суміш додати трошки солі і чорного меленого перцю. Крок 5 Далі шматочок курячого м'яса переносимо на розпечену сковороду, де смажимо з двох сторін до тих пір, поки не утвориться на відбивних красива золотава скоринка. Так проробляємо з кожним шматком. У підсумку, ми отримаємо смачні і ніжні курячі відбивні, які слід подавати рідним і гостям в гарячому вигляді.

0/5 (0 Reviews)