Не потрібно чекати особливого приводу, щоб приготувати ці & nbsp; відбивні. Смачні та & nbsp; соковиті, вони будуть прекрасним вечерею в & nbsp; будні або відмінним частуванням в & nbsp; свята
Інгредієнти
- 4 свинячі відбивні або шніцеля по 200 г кожен
- 3 4 зелених яблука
- 2 ст. л. коричневого цукру
- 1 ч. л. часникового порошку
- 1 ст. л. оливкового масла
- 1/2 ч. л. свежемолотого чорного перцю
- 1 ч. Л. солодкої паприки
- 1 ч. л. пластівців чилі
- 1 ч. л. дрібної морської солі
Для глазурі:
- 1 стакан яблучного соку
- 1/2 склянки білого вина
- 1/4 склянки меду
- 1 ст. л. діжонськой гірчиці
- 1/2 ч. л. пластівців перцю чилі
- 1/2 ч. л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розпаліть вугілля, дочекайтеся , щоб він затягнувся білим попелом. Або розігрійте сковороду-гриль. Крок 2
Приготуйте глазур. Налийте в сотейник яблучний сік і вино, додайте мед, гірчицю, сіль і пластівці чилі. Доведіть до кипіння і проваріть на середньому вогні 5 хв. Крок 3
У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, паприку і пластівці чилі, часниковий порошок, сіль і чорний перець. Ретельно перемішайте суміш виделкою. Влийте масло і ще раз добре перемішайте, у вас вийде густа паста. Крок 4 Свинячі відбивні промокніть насухо паперовим рушником, а потім натріть з усіх боків пряної пастою. Крок 5 Покладіть відбивні на грилі змастіть глазур'ю за допомогою пензлика. Смажте 6 хв., Переверніть і змастіть мясоглазурью з іншого боку. Готуйте 2 хв., Знову переверніть і змастіть глазур'ю. Продовжуйте смажити м'ясо, перевертаючи і змащуючи глазур'ю кожні 2 хв., До готовності, 5-7 хв. Крок 6 Паралельно з м'ясом приготуйте яблука. Розріжте їх навпіл, якщо великі -на чотири частини, видаліть кісточки. Змастіть зріз глазур'ю і покладіть на решітку гриля. Смажте яблука 5-6 хв., Не перегортаючи. В середині приготування ще раз змастіть зріз яблука глазур'ю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!