Свинина ідеально поєднується з фруктами, легка солодкість в гарнір дуже вигідно підкреслює її смак. А поєднання солодкої гарбуза і ароматних яблук подвійно вдало.
Інгредієнти
- 4 свинячі відбивні на кісточках
- 1 середня мускатна гарбуз вагою приблизно 800 г
- 2 середніх яблука
- 1-2 ст. л. коричневого цукру
- 1/2 ч. л. меленої кориці
- 1/2 ч. Л. сушеного розмарину
- 1/2 ч. л. сушеного чебрецю
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть гарбуз і яблука, наріжте кубиками зі стороною 1 см. Крок 2 У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Додайте яблука і гарбуз, перемішайте і смажте 3-4 хв. Всипте цукор, корицю і сіль і продовжуйте готувати ще 10 хв., Поки гарбуз і яблука не стануть м'якими. Крок 3 Відбивні приправте сіллю і перцем, посипте розмарином і чебрецем. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте відбивні на середньому вогні з двох сторін до готовності, 7-10 хв. Крок 4 Перекладіть відбивні в сковороду з гарбузом і яблуками і прогрійте разом 2-3 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!