Інгредієнти
- 300 г бекону
- 200 г шинки
- 650 г м'яса креветок
- 60 мл вермуту
- курка ( філе)
- цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
- сіль, білий перець
- 1 стакан панірувальних сухарів
- 2 ст. л. рубаної зелені петрушки
- 180 мл вершків
Покроковий рецепт приготування
Пропустити через м'ясорубку або подрібнити в кухонному комбайні куряче м'ясо, шинку, цибулю і близько третини бекону. Окремо перемішати м'ясо креветок, панірувальні сухарі, вершки, спеції і вермут. Викласти дно форми об'ємом 2 л половиною залишилися скибочок бекону. Перемішати масу з курячого м'яса з креветочной і помістити в форму для паштету. Зверху укласти залишилися скибочки бекону. Накрити фольгою і поставити в іншу форму, наповнену на 2-3 см водою. Випікати в попередньо розігрітій до 190 & # 730; & nbsp; С духовці приблизно 3 години. Потім злити зайвий жир, остудити і поставити в холодильник. Вийняти з форми і видалити шматочки бекону.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!