Інгредієнти
- 1 скибочку шинки
- 2 великих яйця
- пригорща листя молодого шпинату
- 6 ст. л. нежирних вершків або цільного молока
- англійська кругла булочка
- шматочок вершкового масла
Покроковий рецепт приготування
Англійську булочку розрізати уздовж навпіл, підсушити в тостері і намазати нижню половинку вершковим маслом. До вже готової яєчні в самий останній момент додати шпинат, все перемішати. На половинку булочки покласти тонкий скибочку шинки, потім викласти омлет. Подавати, накривши другою половиною булочки. Збоку можна покласти ложку томатного чатні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!