Інгредієнти
- масло вершкове
- 85 г натертого твердого сиру
- 2 скибочки шинки
- 200 г заморожених листя шпинату
- яйця – 2 шт
- 2 ст. л. вершків
Покроковий рецепт приготування
У миску для мікрохвильової печі викласти шпинат, накрити плівкою і помістити в мікрохвильову піч на 7-8 хв. в сильному режимі, щоб він розморозився. (Якщо у вас немає мікрохвильової печі, шпинат слід розморожувати в холодильнику протягом кількох годин або ночі.) Потім шпинат гарненько віджати і знову помістити в миску. Змішати з вершковим маслом. Шинку порізати тонкими смужками і додати в миску. Перемішати. За бажанням можна злегка приправити мускатним горіхом. Посолити, поперчити і укласти в плоску вогнетривку форму, сформувавши 2 кола. Попередньо сильно розігріти гриль. У сковороді, наполовину заповненою підсоленою водою, злегка пашіровать яйця. Вийняти шумівкою, підсушити і покласти на шпинат. Полити вершками і посипати сиром. Запікати в грилі до золотисто-коричневого кольору.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!