Інгредієнти
- 120 г стручкової квасолі
- 5 скибок панчетти
- 1 апельсин
- жменю в’яленої вишні
- 20 г горіхів пекан
- 1 зубчик часнику
- 1 ч. л. рожевої гімалайської солі
- 1,5 ч. л. коричневого цукру
- 1 ст. л. масла виноградної кісточки
- щіпка чорного свежемолотого перцю
Покроковий рецепт приготування
- Квасоля помити, обсушити, розібрати пучками по 5 Штут. Кожен пучок обернути скибкою панчетти і укласти у жароміцних форму.
- З половинки апельсина зняти цедру, розрізати апельсин навпіл, філетіровать м’якоть, сік зібрати. Часник натерти на середній тертці.
- Змішати філе апельсина і сік з в’яленої вишнею, посолити, приправити часником, перцем і коричневим цукром. Полити цим маринадом квасоля і дати постояти хвилин 15, щоб розчинився цукор, а квасоля і грудинка просочилися соком.
- Через 15 хвилин посипати квасоля горіхами пекан і запікати в духовці при 200 C 15-20 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!