Квасоля, запечена в pancetta

Інгредієнти

  • 120 г стручкової квасолі
  • 5 скибок панчетти
  • 1 апельсин
  • жменю в’яленої вишні
  • 20 г горіхів пекан
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ч. л. рожевої гімалайської солі
  • 1,5 ч. л. коричневого цукру
  • 1 ст. л. масла виноградної кісточки
  • щіпка чорного свежемолотого перцю

Покроковий рецепт приготування

  • Квасоля помити, обсушити, розібрати пучками по 5 Штут. Кожен пучок обернути скибкою панчетти і укласти у жароміцних форму.
  • З половинки апельсина зняти цедру, розрізати апельсин навпіл, філетіровать м’якоть, сік зібрати. Часник натерти на середній тертці.
  • Змішати філе апельсина і сік з в’яленої вишнею, посолити, приправити часником, перцем і коричневим цукром. Полити цим маринадом квасоля і дати постояти хвилин 15, щоб розчинився цукор, а квасоля і грудинка просочилися соком.
  • Через 15 хвилин посипати квасоля горіхами пекан і запікати в духовці при 200 C 15-20 хвилин.
0/5 (0 Reviews)