Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- 2 великі картоплини
- чашка нуту
- 6 в'ялених томатів
- 1 солодкий перець
- 80 г чорного окосту
- 1 цибулина
- пара зубчиків часнику
- 3 ст. л. песто rosso з сушеними помідорами
- 1 ч. л. солі
- по щіпці насіння зіри, меленого пажитника і чорного перцю
- пара гілочок чебрецю
- 1 ч. Л. вершкового масла
- масло виноградної кісточки для смаження
Покроковий рецепт приготування
Картопля помити, шкірку добре почистити губкою, розрізати навпіл. Середину вирізати, залишивши до краю приблизно 0,5 см. Змастити всередині вершковим маслом, покласти гілочку чебрецю. Накрити фольгою і запікати в духовці при 200 ° C до напівготовності.
Приготувати начинку: нут замочити на ніч, відварити з насінням зіри серединки картоплі, подрібнити цибулю, перець, в'ялені томати. Чорний окіст порізати дрібними кубиками.
Обсмажити картопля з цибулею, додати окіст, солодкий перець і томати. Посолити, припудрити все це чорним перцем і меленим пажитника, з'єднати з відвареним нутом, приправити часником і песто rosso з сушеними помідорами.
Начинити цим «фаршем» половинки картоплі, накрити фольгою і відправити назад в духовку до готовності. Подавати з гілочками свіжого чебрецю
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!