Інгредієнти
- перець червоний солодкий – 1 великий
- цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
- телятина – 500 г
- сальник баранячий або свинячий – 1 шт.
- перець чорний
- сало свиняче – 100 г
- часник – 2 зубчики
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> петрушка – 4-5 гілочок
покроковий рецепт ПР Иготовления
Крок 1 Телятину і сало дуже дрібно порубати ножем, перемішати, покласти в холодильник на 15 хв. Сальник промити, обсушити, розрізати на 4 рівні частини. Солодкий перець змастити олією, запекти в духовці при 200 ° С протягом 5-6 хв., Перекласти в поліетиленовий пакет, дати охолонути; зняти шкірку, видалити серцевину. Крок 2 Викласти в блендер запечений перець, очищений і крупно порізану цибулю, петрушку і часник, розмолоти, додати до фаршу. Приправити до смаку. Сформувати кебаби, як описано в рецепті люля-кебаб з баранини. Крок 3 Загорнути кожен кебаб в шматок сальника, помістити на сильно розігрітий мангал. Готувати, час від часу повертаючи шампури, поки сальник НЕ запече рівномірно з усіх боків. Подавати негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!