Інгредієнти
- масло оливкове – 1 ст.л.
- свинина (жирна) – 600 г
- оцет винний білий – 3 ст.л.
- сіль
- часник – 4 зубчики
- насіння коріандру – 0,5 ч.л.
- цукор коричневий – щіпка
- перець білий – 3 горошини
- перець чорний – 3 горошини
- петрушка – 4-5 гілочок
- цедра 1 апельсина – 1 шт.
- перець рожевий – 3 горошини
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">цибуля ріпчаста – 300 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину два рази пропустити через м'ясорубку. Крок 2 Лук очистити, крупно порізати, помістити разом з петрушкою, апельсиновою цедрою і часником в блендер, розмолоти. Крок 3 Весь перець і коріандр потовкти у ступці, додати цукор. Перемішати всі підготовлені інгредієнти. Крок 4 Додати оливкову олію, оцет і ще раз як слід перемішати. Крок 5 Перекласти фарш в миску, накрити і поставити в холодильник на 30 хв. Крок 6 Духовку розігріти до 250-270 ° С, деко застелити 2 шарами фольги. Сформувати кебаби, як описано в рецепті люля-кебаб з баранини, укласти на деко так, щоб між ними залишалося 2 см. Крок 7 Поставити деко в духовку, відразу ж знизити температуру до 200 ° С. Готувати, поки на кебаб чи не з'явиться золотава скоринка, близько 10 хв., Перевернути і готувати ще 7-8 хв. Дістати кебаби з духовки, дати постояти 6-7 хв. і подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!