КИСЛО-СОЛОДКА СВИНИНА

КИСЛО-СОЛОДКА СВИНИНА

Інгредієнти < ul>

  • 700 г м'якоті свинячого окосту
  • 1 солодкий червоний перець
  • 1 солодкий зелений перець
  • 1 маленька морквина
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 ст. л. рисового або сухого білого вина
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • сіль
  • рослинне масло для фритюру
  • Для соусу:

      < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 170 мл курячого бульйону
    • 2 ст. л. соєвого соусу
    • 1,5 ст. л. рисового оцту
    • 1 ст. л. цукру
    • 1 ст. л. томатної пасти
    • 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Наріжте свинину кубиками зі стороною 2,5 см. Покладіть в миску, влийте вино і соєвий соус, додайте трохи солі і ретельно перемішайте. Залиште на 20 хв. Крок 2 Наріжте зелену цибулю трохи навскоси шматочками завдовжки 2,5 см, солодкий перець – квадратиками зі стороною приблизно 2,5 см, морква – шматочками приблизно такого ж розміру. Покладіть моркву в слабо киплячу воду і варіть 4 хв. Потім відкиньте на друшляк і обсушити. Крок 3 Злегка збийте яйце і додайте крохмаль. Змішайте до однорідності. Вийміть свинину з маринаду і покладіть в яєчно-крохмальної тісто. Перемішайте. Крок 4 Нагрійте в воке масло для фритюру приблизно до 170 ° С і обсмажте в ньому м'ясо невеликими порціями до рум'яної скоринки з усіх боків. Кожну готову порцію викладайте на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Крок 5 Коли все м'ясо готове, вилийте масло з вока, влийте курячий бульйон і додайте всі інші інгредієнти соусу, крім крохмалю. Потім доведіть до кипіння і покладіть солодкий перець, морква і зелений лук. Крок 6 У маленькій мисочці змішайте крохмаль з 2 ч. Л. холодної води до однорідності і відразу ж влийте в соус в воке. Швидко розмішайте і знову доведіть до кипіння. Покладіть м'ясо в вок, акуратно перемішайте і прогрійте. Подавайте негайно.

    0/5 (0 Reviews)