Інгредієнти
- 400 г пшеничного локшини
- 400 г свинячої вирізки
- 100 г замороженого зеленого горошку
- 1 червоний солодкий перець
- 1 пучок товстого зеленого лука
- 2 ст. л. червоної пасти каррі
- 200 мл кокосового молока
- щіпка коричневого цукру
- 4 ст. л. рослинного масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Зваріть локшину згідно інструкції на упаковці, промийте холодною водою і обсушити. Вирізку і очищений солодкий перець наріжте тонкими смужками. Горошок залийте окропом і залиште на 5 хв. Потім відкиньте на друшляк.
Крок 2 У цибулі відріжте білу частину і наріжте її маленькими шматочками. Зелену частину наріжте шматочками по 2 см злегка навскоси. У воке розігрійте 1 ст. л. масла і обсмажте цибулю, 30 сек.
Крок 3 Додайте вирізку. Смажте на сильному вогні до золотистої скоринки, 4 хв. Додайте солодкий перець і горошок, смажте ще 1 хв., Покладіть пасту каррі і ретельно перемішайте. Влийте кокосове молоко, приправити сіллю і цукром. Дайте закипіти, додайте локшину і відразу подавайте, посипавши кінзою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!