Лапша со свининою і пастою карі

Інгредієнти

  • 400 г пшеничного локшини
  • 400 г свинячої вирізки
  • 100 г замороженого зеленого горошку
  • 1 червоний солодкий перець
  • 1 пучок товстого зеленого лука
  • 2 ст. л. червоної пасти каррі
  • 200 мл кокосового молока
  • щіпка коричневого цукру
  • 4 ст. л. рослинного масла
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Зваріть локшину згідно інструкції на упаковці, промийте холодною водою і обсушити. Вирізку і очищений солодкий перець наріжте тонкими смужками. Горошок залийте окропом і залиште на 5 хв. Потім відкиньте на друшляк.

Крок 2 У цибулі відріжте білу частину і наріжте її маленькими шматочками. Зелену частину наріжте шматочками по 2 см злегка навскоси. У воке розігрійте 1 ст. л. масла і обсмажте цибулю, 30 сек.

Крок 3 Додайте вирізку. Смажте на сильному вогні до золотистої скоринки, 4 хв. Додайте солодкий перець і горошок, смажте ще 1 хв., Покладіть пасту каррі і ретельно перемішайте. Влийте кокосове молоко, приправити сіллю і цукром. Дайте закипіти, додайте локшину і відразу подавайте, посипавши кінзою.

0/5 (0 Reviews)