ЛАМАДЖО, коржики з ГОСТРОЇ М'ясний начинкою

ЛАМАДЖО, коржики з ГОСТРОЇ М'ясний начинкою

Інгредієнти

  • 600 г борошна
  • 150 г мацуна
  • 50 мл рослинного масла
  • 10 г солі

Для начинки:

  • 350 г м'якоті яловичини
  • 150 г м'якоті свинини
  • 1 середня цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 5-6 гілочок петрушки
  • 100 г томатної пасти
  • лимон для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Борошно змішайте з мацуном і сіллю. Розведіть 400 мл питної води. Замісити круте тісто. Залиште на 30 хв. Крок 2 М'ясо пропустіть через м'ясорубку. Змішайте з томатною пастою, дрібно нарізаною цибулею, часником і петрушкою. Додайте потроху питної води, не більше 100 мл. Фарш має вийти в міру рідким. Посоліть і поперчіть. Крок 3 Тісто розділіть на рівні шматочки (по 80 г). Кожен розкачати в тонкий корж. Змастіть тісто фаршем і викладіть на деко, застелене папером для випічки. Випікайте при 280 ° С 10-15 хв. Подавайте з часточкою лимона. Корисна порада

ЛАМАДЖО, коржики з ГОСТРОЇ М'ясний начинкою

Рецепт надала & nbsp; Гаяне Бреіова , телеведуча, власниця ресторанів Gayane`s і & nbsp; & laquo; ПанаЄхало & raquo;.

& quot; Саме час готувати свою національну кухню. Вона хороша всім: і продуманістю раціону, і чесної подачею страв & ndash; без прикрашання різноманітними соусами, і великою кількістю простих продуктів, які може дозволити собі будь-яка господиня. Цікаво, що в ній мало страв, що готувалися прямо тут, з-під ножа. Нашу їжу треба почекати, адже вона довго
нудиться, гаситься або вариться. Зате вона сповнена справжнім духом Вірменії. & Quot;

0/5 (0 Reviews)