ПИГ БУРГЕР

ПИГ БУРГЕР

Інгредієнти

  • свинячі ребра – 300 г
  • соус Барбекю – 150 г
  • булка – 1 шт.
  • айсберг – 20 г
  • солоні огірки – 15 г
  • цибуля фрі – 10 г
  • кетчуп – 15 г
  • майонез – 15 г
  • картопля фрі – 150 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Знімаємо м'ясо з ловлення в соусі BBQ свинячих ребер, по лучівшуюся м'якоть змішуємо з соусом барбекю. Перед подачею розігріваємо. Крок 2 Булку розрізаємо навпіл, нижню частину змащуємо майонезом, викладаємо листя айсберга, слайси солоних огірків, волокна порося страчателло, цибулю і закриваємо верхньою частиною булки, змащеній кетчупом. Крок 3 Подаємо з порцією картоплею фрі.

0/5 (0 Reviews)