Інгредієнти
- свинячі ребра – 300 г
- соус Барбекю – 150 г
- булка – 1 шт.
- айсберг – 20 г
- солоні огірки – 15 г
- цибуля фрі – 10 г
- кетчуп – 15 г
- майонез – 15 г
- картопля фрі – 150 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Знімаємо м'ясо з ловлення в соусі BBQ свинячих ребер, по лучівшуюся м'якоть змішуємо з соусом барбекю. Перед подачею розігріваємо. Крок 2 Булку розрізаємо навпіл, нижню частину змащуємо майонезом, викладаємо листя айсберга, слайси солоних огірків, волокна порося страчателло, цибулю і закриваємо верхньою частиною булки, змащеній кетчупом. Крок 3 Подаємо з порцією картоплею фрі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!